Barth de Klerk start als CEO bij Goodzo

Barth de Klerk, CEO Goodzo

14-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Barth de Klerk start als CEO bij Goodzo

Barth de Klerk start als CEO bij Goodzo. Barth de Klerk (52) is tijdens zijn carrière werkzaam geweest bij onder andere Accenture en First Consulting (nu Valcon), en heeft diverse directiefuncties bekleed bij uiteenlopende klantorganisaties. Met die achtergrond, het netwerk en zijn persoonlijkheid zal Barth leiding gaan geven aan de strategische ontwikkeling van Goodzo.

De afgelopen jaren heeft Goodzo zich sterk ontwikkeld als professionele IT-dienstverlener voor een groeiende groep zakelijke klanten. Met de ambitie om die ontwikkeling krachtig door te zetten is het leiderschapsteam versterkt met Barth de Klerk in de rol van Chief Executive Officer.

Barth: “Goodzo heeft een fantastische club consultants gebouwd die elke dag het verschil maken bij klanten. Met uitdagende ontwikkelingstrajecten stelt Goodzo jonge mensen met diverse achtergronden in staat om het beste uit zichzelf te halen. Ik kijk ernaar uit om hieraan mijn bijdrage te leveren en Goodzo verder uit te bouwen met nog veel meer ontwikkeling van IT-talenten en waardevolle projecten voor onze opdrachtgevers.”

Terug naar nieuws overzicht