BPSOLUTIONS scoort in Giarte ITX monitor 2022

15-09-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

BPSOLUTIONS scoort in Giarte ITX monitor 2022

Voor het tweede jaar is BPSOLUTIONS de best scorende Managed Service provider in de Giarte ITX monitor 2022. Het bedrijf behaalt een fanscore van 100%, een Customer Delight score van 88 en de hoogste scores binnen ‘competenties’ en ‘klantgerichtheid’.
 
"We kijken graag écht samen met de klanten hoe we hen verder kunnen brengen in de digitalisering van hun bedrijf. Dit is een continu proces dus een goede samenwerking is essentieel. Dat we naast de 100% fanscore ook de hoogste score op ‘competenties’ binnen 'klantgerichtheid’ behalen, is dan ook een resultaat waar we erg blij mee zijn. De mission critical IT-projecten waar wij bij betrokken zijn, zijn veelal bijzonder complex. Hierdoor stuiten we geregeld op issues en uitdagingen. En juist in die situaties is het van belang dat je beschikt over de kennis, kunde en wilskracht om het samen voor elkaar te krijgen. Iets waar wij altijd voor gaan en dus gelukkig ook waarmaken, aldus onze klanten", meldt BPSOLUTIONS in een persbericht.

'Elke dag de wereldwijd een beetje slimmer maken'

"Deze waardering betekent dat we ons volop op blijven inzetten om elke dag de wereld een beetje slimmer te maken. En dat kunnen we alleen samen met onze klanten", besluit het bedrijf.
 
Meer informatie over de uitkomsten van het Giarte ITX onderzoek is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud