Dell APEX Data Storage Services biedt nieuwe beheer opties

15-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell APEX Data Storage Services biedt nieuwe beheer opties

APEX Data Storage Services introduceert nieuwe beheeropties. Hiermee kunnen IT-afdelingen sneller een overgang maken naar Storage as-a-Service met Dell APEX. Dit geeft organisaties meer controle over hun as-a-Service-ervaring door meer van het dagelijkse beheer in handen te krijgen. Dit is ideaal voor IT-afdelingen die over bestaande resources beschikken om taken zoals het bewaken van het capaciteitsgebruik, infrastructuurbeheer en resourceoptimalisatie uit te voeren, maar die klaar zijn om te profiteren van een elastisch, op verbruik gebaseerd opslagmodel. Dit meldt Alyson Langon van Dell Technologies in een blog

Het hebben van zowel door Dell beheerde als door de klant beheerde opties geeft klanten en partners de flexibiliteit om het as-a-service-model te kiezen dat voor hen werkt, aldus Dell. Welke optie ook wordt geselecteerd, het resultaat is een cloudervaring met voorspelbare, gemakkelijk te begrijpen prijzen en zonder kosten voor uitgaand verkeer of latentieproblemen, zo belooft Dell. Bovendien behouden gebruikers met een on-premises infrastructuur de volledige controle over hun gegevens, van end-to-end oplossingen voor beveiligings- en complianceproblemen.

"Terwijl ons bedrijf groeide, merkten we dat we te veel hardware kochten door middel van legacy-opslagopties om de opslagbehoeften voor te blijven", aldus Jason Kayser, Director of IT Infrastructure and Security Personnel for World Wide Technology. "Met APEX Data Storage Services, stelde het on-demand model ons in staat om beter te voorspellen en op te schalen als dat nodig is om een zeer performant en veerkrachtig platform te leveren voor onze meest kritieke en snelgroeiende services."

Elke klant van APEX Data Storage Services krijgt een Customer Success Manager (CSM) toegewezen die fungeert als vertrouwde adviseur en primair aanspreekpunt om vanaf dag één een optimale ervaring te garanderen voor zowel door Dell beheerde als door de klant beheerde opties.

APEX Data Storage Services is wereldwijd beschikbaar in 16 landen met zowel door Dell beheerde als door de klant beheerde opties. Partners in alle landen waar APEX Data Storage Services momenteel beschikbaar zijn, zijn volledig ingeschakeld voor wederverkoop.

Terug naar nieuws overzicht