Wouter Hoeffnagel - 20 september 2022

CrowdStrike lanceert CrowdStrike Powered Service Provider-programma

CrowdStrike lanceert CrowdStrike Powered Service Provider-programma image

CrowdStrike, speler in cloudbased security, kondigt het CrowdStrike Powered Service Provider (CPSP)-programma aan. Het CPSP-programma stelt serviceproviders in staat om gebruik te maken van bredere oplossingsbundels, winstgevendheid te maximaliseren en routes naar de markt uit te breiden. Bovendien richt CrowdStrike een nieuwe ‘Elite tier’ op, dat momenteel alleen op uitnodiging beschikbaar is. Dit ondersteunt CPSP-partners met campagnes, vaardigheden en uitgebreide marktkansen.

Met behulp van het CPSP-programma speelt CrowdStrike in kwaadwillenden, die zich razendsnel blijven ontwikkelen. Hierdoor hebben serviceproviders technologieën nodig die voorspelbare en schaalbare beveiligings- en bedrijfsresultaten voor hun klanten opleveren. Het CrowdStrike Falcon-platform is speciaal gebouwd in de cloud met een lichtgewicht agent. Hiermee zijn partners in staat om snel oplossingen te leveren voor endpointbeveiliging en XDR, cloudbeveiliging, identiteitsbescherming, gegevensbescherming, managed threat hunting, beveiliging en IT-operaties, threat intelligence en log management.

Wat biedt het CPSP-programma?

Het CPSP-programma omvat:

  • Flexibele keuze van oplossingen, afgestemd op individuele zakelijke behoeften. CPSP-partners kunnen ervoor kiezen om CrowdStrike pakketbundels of individuele Falcon-platform modules op te nemen in het beveiligingsaanbod aan hun klanten.
  • Mogelijkheden voor het verhogen van de winstgevendheid. CPSP-partners komen in aanmerking voor een breed scala aan kortingsopties. Denk aan CPSP-partner korting voor gespecialiseerde pakketbundels en add-on modules, aangedreven door het Falcon-platform. Het gaat daarnaast om volumekortingen voor CPSP-pakketbundels waardoor speed-to-market versneld wordt met CrowdStrike-producten.
  • Optimaliseren van de go-to-market met nieuwe Elite-tier. Elite CPSP-partners hebben toegang tot allerlei extra’s die de klanttevredenheid met beveiligingsmogelijkheden helpen te verhogen. Dit omvat onder andere nieuwe value-added bundels, nieuwe kortingen, extra partnerships en technische ondersteuning, verbeterde go-to-market-ondersteuning, executive sponsoring en CPSP-gerichte partnercampagnes.

Michael Rogers, vicepresident wereldwijde allianties bij CrowdStrike: "Onze partners prijzen het CrowdStrike Falcon-platform, omdat het klanten het hoogste beschermingsniveau biedt. Daarnaast is het eenvoudig te implementeren én te beheren. We willen ervoor zorgen dat serviceproviders toegevoegde waarde krijgen bij de introductie van het CPSP-programma. Daarom is het CPSP-programma ontwikkeld in samenwerking met GSI's, MDR-leveranciers, MSP's, MSSP's en telco's. Zo weten we zeker dat we aan hun behoeften voldoen en hen in staat stellen om hun bedrijven verder te laten groeien.”

Het CPSP-programma richt zich op het erkennen en belonen van partners die zich inzetten voor de missie van CrowdStrike: het stoppen van inbraken via de levering van hun diensten op basis van het Falcon-platform. De Elite CPSP-partners voor het CPSP-programma zijn onder meer Cyber Defense Labs, Deloitte, eSentire, Marco Technologies, Orange Cyberdefense en Sirius.

Meer informatie over het CrowdStrike Powered Service Provider-programma is hier beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!