Floris Hulshoff Pol - 20 september 2022

Vergroot groei- en business kansen in de cloud

“Koffie is altijd een goed begin.” Met deze boodschap start EGP Dutch Service Cloud Solutions haar jaarlijkse CLOUD BUSINESS BUILDERS-campagne. Onder het genot van een kop koffie kunnen MSP’s en softwarebedrijven kennismaken met EGP, IaaS-leverancier van het eerste uur.

EGP nodigt toekomstige business partners graag uit en gaat graag bij hen op bezoek. Met elkaar wordt dan gesproken over het vergroten van groei- en businesskansen in de cloud, ontwikkelingen voor het komende jaar en de rol van de soevereine cloud daarin.

Van MSP’s en softwarebedrijven tot Cloud Business Builders

Met de IaaS-cloudproposities biedt EGP zowel MSP’s als softwarebedrijven een gezond en toekomstbestendig verdienmodel. Als één van de eerste Infrastructure as a Service (IaaS)-partijen in Nederland geeft EGP persoonlijke support: technisch en commercieel. Het resultaat van deze samenwerking maakt van menig business partner een Cloud Business Builder.

Hoewel de soevereine cloud erg actueel is, levert EGP deze al sinds 2008. Het is de basis van haar bedrijfsvoering. Steeds meer MSP’s, softwarebedrijven en eindklanten zien het belang in van een soevereine cloud. Dit genereert extra kansen voor het cloudportfolio van business partners van EGP. In 2023 bestaat EGP 15 jaar. Het bedrijf roept 2023 dan ook uit tot het jaar van de soevereine cloud.

Benieuwd naar meer informatie over de CLOUD BUSINESS BUILDERS-campagne of wilt u deelnemen? Neem dan contact op met Hans Spuijbroek, Business Partner Development EGP, via hans@egp.cloud of 0168 - 380 151

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!