CrowdStrike lijft Reposify in

21-09-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

CrowdStrike lijft Reposify in

CrowdStrike neemt Reposify over, een aanbieder van een platform voor het beheer van aanvalsoppervlak (EASM). De oplossing scant het internet op blootgestelde activa van een organisatie om risico's van kwetsbare en onbekende activa te detecteren en te elimineren voordat aanvallers deze kunnen misbruiken.

Met Reposify kan CrowdStrike een gedifferentieerde EASM-ervaring bieden aan klanten als onderdeel van zijn Threat Intelligence-productsuite. Het bedrijf combineert hierbij inzichten in eindpunten en IT-omgevingen met internetscanmogelijkheden die vanuit het perspectief van aanvallers een beeld geven van organisatorische risico's voor intern en extern aanvalsoppervlakken. CrowdStrike gaat ook gebruikmaken van de mogelijkheden van Reposify voor het versterken van zijn productsuite voor beveiliging en IT-operaties.

Beheer van aanvalsoppervlakken is een belangrijk aspect van de bredere beveiliging van ondernemingen. Inzicht in waar schaduw-IT, legacy-systemen en onbekende infrastructuur ondernemingen blootstellen aan extra risico's is van belang om de algehele beveiligingshouding van organisaties te verbeteren.

Outside-in-perspectief

“Het versterken van de beveiligingshouding en het verminderen van bedrijfsrisico’s zijn topprioriteiten voor organisaties. Traditionele risicomodellen hanteren een inside-out benadering, die niet altijd rekening houdt met hoe een dreigingsactor het externe aanvalsoppervlak kan zien. De technologie van Reposify biedt een outside-in-perspectief van het wereldwijde externe risico van een organisatie, en biedt diep inzicht in welke aangesloten apparaten kwetsbaar zijn en het meest waarschijnlijk het doelwit zijn”, zegt George Kurtz, mede-oprichter en chief executive officer van CrowdStrike. "Gecombineerd met CrowdStrike's toonaangevende bedreigingsinformatie en ITSecOps-aanbiedingen, zal deze acquisitie klanten een vijandig beeld geven van hun externe risico's en kwetsbaarheden, zodat ze proactiever kunnen zijn in het beheren van hun beveiligingshouding en beter bestand zijn tegen aanvallen."

Reposify is in 2017 opgericht door Yaron Tal om organisaties te helpen controle te krijgen over hun externe aanvalsoppervlakken door volledige en continue zichtbaarheid en bruikbare inzichten op schaal te bieden. Hun kerntechnologie maakt gebruik van een van de grootste databases met op internetgerichte activa om organisaties een compleet beeld van hun externe aanvalsoppervlak te geven.

Terug naar nieuws overzicht
Security