NetApp en Telindus continueren strategisch partnership

Joris Leupen, Managing Director bij Telindus

21-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NetApp en Telindus continueren strategisch partnership

Strategisch IT-partner Telindus continueert haar jarenlange partnership met NetApp, leider op het gebied van datamanagementservices. Door ook de komende jaren samen te werken als partner, zet Telindus in op het verder doorontwikkelen van haar strategie op managed service vlak, specifiek rondom gebruik van NetApp. Daarnaast zullen zij hun krachten bundelen om cloud proposities verder op de markt te brengen.

Telindus en NetApp werken al meer dan vijftien jaar samen, waarvan twaalf jaar als Star Partner, de hoogste partnerstatus die door NetApp wordt erkend. Alleen bedrijven die voldoen aan de gestelde kennis-, kwaliteits- en certificeringseisen, die ieder jaar opnieuw worden getoetst, komen hier voor in aanmerking.

“Het is meer dan verdiend dat Telindus inmiddels al meer dan twaalf jaar Star Partner is”, zegt Britta Gunther, Partner Sales Manager bij NetApp. “Telindus heeft ruime kennis van de markt en haar klanten en weet dit makkelijk te vertalen naar wat NetApp doet en andersom. Dit is ook voor klanten fijn, omdat ze weten dat we een stabiele strategische relatie hebben. Daarnaast past Telindus goed bij ons, omdat het altijd streeft naar het bieden van de beste service met een focus op innovatie, iets waar wij bij NetApp ook continu mee bezig zijn. We kennen elkaar inmiddels door en door en houden altijd het menselijke aspect van de samenwerking in het vizier. Dit betekent dat we altijd het beste uit elkaar willen halen, ook wanneer het minder gaat. Na zoveel jaren samen te werken, kunnen we lezen en schrijven met elkaar, en we hopen dat nog een lange tijd te mogen doen.”

Service Support Certified Partnership
Naast Star Partner is Telindus ook Service Support Certified (SSC) Partner. NetApp reikt deze partnershiptitel uit aan partijen die voldoen aan de hoogste eisen van support- en servicecertificaten. Zo worden klanten verzekerd van het werken met een partij die elk facet van de installatie en service zelfstandig kan doen.

Joris Leupen (foto), Managing Director bij Telindus: “Ik ben ontzettend trots dat we al jaren Star en SSC Partner zijn van NetApp. Dankzij ons partnership hebben klanten de garantie dat ze een kennispartij voor NetApp in huis halen wanneer ze met ons in zee gaan. Enerzijds omdat we al jaren die kennis hebben en voldoen aan de partnershipeisen. Anderzijds omdat de diensten van NetApp naadloos passen in de (cloud)architectuur en datacenteroplossingen die wij bieden. We zijn uitgegroeid tot een ‘NetApp Champion’, waardoor we klanten een nog breder dienstenpallet kunnen aanbieden. We kijken ernaar uit om ook de komende jaren samen innovatieve toevoegingen te gaan leveren aan het IT-landschap van de toekomst."

Terug naar nieuws overzicht