E-book: Hoe openheid, inclusie en samenwerking bijdraagt aan leiderschap talent

23-09-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

E-book: Hoe openheid, inclusie en samenwerking bijdraagt aan leiderschap talent

Het actief laten doorstromen van leiderschap talent binnen de directie en de management lagen van IT-bedrijven is volgens Jos Groen een must voor gezonde groei en ontwikkeling van leiderschap in de organisatie. Het draagt direct bij aan diversiteit, creativiteit en wendbaarheid als onderdeel van de organisatiecultuur. Hoe pak je dat aan en wat is je eigen rol als leider hierin? Sta je als leider écht open voor samenwerking met dit talent, waarbij je van elkaar leert en zo samen de waarde vergroot voor je organisatie? Of is het iets dat je delegeert?

In een E-book beschrijft Jos aan de hand van praktische voorbeelden hoe de toepassing van openheid, inclusie en samenwerking bijdraagt aan de ontwikkeling en doorstroom van leiderschap talent. En wat je als leider zelf kunt doen om de genialiteit van de mensen in te zetten voor het vinden van de antwoorden bij verandering en probleem situaties. Het gaat tenslotte om de toekomst en het succes van je bedrijf.

Jos Groen gelooft in groei door verandering. Als adviseur en interim-leider ondersteunt hij directie -en management teams bij die verandering. Daarnaast is Jos wereldwijd ambassadeur van het Open organisatie -en leiderschap gedachtengoed en de toepassing ervan in de praktijk. Voor meer info kijk je op www.hbrd.eu of neem je contact met Jos op [email protected]. Het e-book kan hier worden aangevraagd.

Terug naar nieuws overzicht