Floris Hulshoff Pol - 25 september 2022

Thinkwise Low-Code Summit 2022

Thinkwise Low-Code Summit 2022 image

Op 12 oktober houdt Thinkwise, leverancier van een low-code platform voor kernapplicaties, zijn jaarlijkse Low-Code Summit. Met business-tracks, tech-tracks en een live hackathon deelt Thinkwise alle ins en outs van low-code met bezoekers van over de hele wereld.

Thinkwise weet dat bedrijven flexibele en moderne bedrijfssoftware nodig hebben om innovatief te kunnen zijn in hun markt. Maar organisaties worstelen vaak om aan de moderne verwachtingen te voldoen en bij te blijven met nieuwe wet- en regelgeving, zoals de Sustainable Development Goals. Dat leidt vaak tot allerlei frustraties. Terwijl software juist de drijfveer van innovatie moet zijn, in plaats van een beperking.

Platform voor digitale transformatie
Tijdens de Low-Code Summit 2022 laat Thinkwise zien hoe het bedrijven en organisaties in staat stelt om grote, bedrijfskritische applicaties te moderniseren, met een extreem hoge ontwikkelsnelheid en flexibiliteit. Thinkwise toont aan hoe low-code is uitgegroeid van een oplossing voor prototyping en ontwikkeling van kleine apps tot een duurzaam digitaal transformatieplatform.

Pieter-Paul van Beek, CEO van Thinkwise: “Bij de Thinkwise Summit delen visionairs, pioniers en vernieuwers uit de sector hun inzichten met de bezoekers. Dit helpt ze om hun organisatie te laten groeien en impactvolle oplossingen voor klanten te realiseren. Als je naar de Summit komt, ga je aan het eind van de dag geïnspireerd weer weg, met nieuwe inzichten en cruciale connecties met andere internationale executives en IT-innovators op zak.”

Experts
Diverse experts delen hun kennis in de gevarieerde sessies van de business- en tech-tracks. Zo geeft ERP Program Manager Arie Versluis van internationaal maritiem logistiek dienstverlener Wagenborg (met 200 schepen en 3000 medewerkers) een kijkje in de low-code keuken van Wagenborg en toont hij het belang aan van de strategische adoptie van low-code voor de digitale transformatie in de maritieme logistieke industrie. In de tech-track geeft Thinkwise CTO Jasper Kloost een vooruitblik op wat ons te wachten staat voor de ontwikkeling van het meest duurzame software ontwikkelplatform ooit. En dat is slechts een kleine greep. Het volledige programma staat hier.

Live Hackathon
Tijdens de Summit is er ook een spannende Live Hackathon. Thinkwise heeft zijn partners uitgedaagd om out-of-the-box-oplossingen te bedenken voor duurzaamheidsproblemen. Gedurende de dag worden er regelmatig updates gegeven over hun vorderingen. Uiteraard is het mogelijk om de stands van deze partners te bezoeken om meer te weten te komen over hun aanpak en expertise.

Schrijf je hier gratis in!

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!