Serge Lupas benoemd tot CEO van Cyclomedia

Serge Lupas, CEO Cyclomedia

27-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Serge Lupas benoemd tot CEO van Cyclomedia

Na negen jaar aan het roer te hebben gestaan van Cyclomedia, treedt Frank Pauli (63) terug als CEO. Het bedrijf heeft Serge Lupas (55) benoemd als nieuwe CEO. 

Lupas neemt per 1 oktober het stokje over van Frank Pauli. Serge Lupas brengt ervaring mee die hij heeft opgedaan als CEO bij informatiedienstverleners over de hele wereld, zoals Kantar Media en Tiscali, en bij adviesbureaus AlixPartners en McKinsey.

Gedurende Pauli’s periode als CEO is Cyclomedia uitgegroeid tot een speler op het gebied van nauwkeurige 360° omgevingsvisualisaties. data-inzichten en digital reality, waarbij de buitenwereld wordt gevirtualiseerd tot digitale gegevens en inzichten. De toepassingen variëren van smart city en smart government tot digitale netwerkplanning, -ontwerp en -beheer voor infrastructuuraanbieders in mobiliteit, nutsvoorzieningen en telecom.

Pauli blijft het bedrijf ondersteunen door toe tot treden tot de raad van commissarissen (RvC). “Ik heb negen mooie jaren aan het hoofd van Cyclomedia mogen staan en nu is het tijd dat iemand anders het roer overneemt. Ik draag het stokje daarom graag over aan Serge Lupas. Ik zie uit naar mijn nieuwe functie en hoop met mijn kennis en ervaringen een waardevolle aanwinst te zijn voor het bestuur”, zegt Frank Pauli.

Terug naar nieuws overzicht