Ingram Micro Cloud Marketplace biedt Microsoft integratie

Ingram Micro Cloud Marketplace biedt Microsoft integratie

Ingram Micro Cloud Marketplace biedt Microsoft integratie

27-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ingram Micro Cloud Marketplace biedt Microsoft integratie

Ingram Micro Cloud, exploitant van een van 's werelds grootste cloudmarktplaatsen voor het kanaal, kondigde de wereldwijde integratie aan van Microsoft Online Management Extension (MOME) op de Ingram Micro Cloud Marketplace, mogelijk gemaakt door CloudBlue technologie. Met behulp van CloudBlue Commerce biedt deze mogelijkheid een geautomatiseerde beheeroplossing waarmee Microsoft-partners services op één locatie kunnen verkopen en beheren.

MOME gebruikt gegevens van Microsoft Customer AAD Tenants om nieuwe klantenbeheer-, domeinbeheer- en beveiligingsscoreservices te bieden die onder meer op de volgende manieren voordeel bieden aan managed service providers (MSP's):

Kantenbeheer: MOME brengt nu Microsoft Partner Center-functionaliteit naar de Ingram Micro Cloud Marketplace, waardoor resellers directe toegang hebben tot klantaccounts.

Domeinbeheer: MOME biedt geautomatiseerde domeinregistratie- en beheerfuncties die zijn ontworpen om het arbeidsintensieve, foutgevoelige proces van het handmatig verbinden en registreren van clientdomeinen te elimineren.

Secure Score: MOME biedt de mogelijkheid om de Secure Scores te beoordelen, die door Microsoft zijn toegewezen aan de klantaccounts, door te controleren of de klant zich houdt aan de Microsoft Security Best Practices. Door MOME te gebruiken om Microsoft Secure Scores te verbeteren, kan frauduleus gebruik van services door kwaadwillende entiteiten worden voorkomen.

“De MOME-integratie is een voortzetting van een langetermijnstrategie van Ingram Micro Cloud om onze partners te helpen sneller te groeien en winstgevender te zijn. Door nauw samen te werken met Microsoft en actief te luisteren naar onze channelpartners, levert deze Ingram Micro Cloud Marketplace-verbetering het meest efficiënte platformonafhankelijke proces en 'single pane of glass' workflow', zegt John Dusett, uitvoerend directeur van Cloud Services, VS. "We zijn verheugd om meer directe beheerpaden voor onze Microsoft-partners te delen, terwijl we doorgaan met het toevoegen van mogelijkheden en services die onze partners kunnen gebruiken om sneller te groeien."

"Geautomatiseerde beheeroplossing krijgt een geheel nieuwe betekenis met de introductie van de Microsoft Online Management Extension (MOME)-integratie binnen de Ingram Micro Cloud Marketplace", zegt David Smith, vice-president wereldwijde kanaalverkoop bij Microsoft Corp. "Onze organisaties hebben een lange geschiedenis van samenwerken, van elkaar leren en prioriteit geven aan de behoeften van klanten met gaandeweg verbeteringen en teamwork. We zijn verheugd om de toegenomen mogelijkheden voor onze Microsoft-partners bij Ingram Micro Cloud te zien en kijken uit naar de positieve impact die volgt.”

Voor datagebruik behouden klanten de volledige controle via MOME's stand-alone mechanisme voor klanttoestemming, waarmee gebruikers kunnen kiezen wat ze delen met Partners, terwijl ze ook gebruikmak

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, Cloud
Software