Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
28-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ONE Ingram Micro belicht de IT-wereld van de toekomst (VIDEO)

Het ONE Ingram Micro event in de Werkspoorkathedraal te Utrecht is geslaagd. Op deze dag werden resellers geïnspireerd over de IT-wereld van de toekomst. Ze kregen informatie over de nieuwste oplossingen en konden netwerken met leveranciers en medewerkers van Ingram Micro. De redactie van Dutch IT Channel was ook aanwezig en sprak met Stefan Duijndam (Director Sales & Business Management Ingram Micro Nederland) en Remco Nieuwenhuyse (Sales Director Services Ingram Micro Nederland).

Tijdens de expo konden bezoekers de verschillende showcases van Core Solutions, Advanced Solutions, Cloud en Flexible Service bezoeken. De aanwezige leveranciers deelden hier nieuws en oplossingen die relevant zijn voor ICT-partners.

Het ONE Ingram Micro Event stond voor business, ontspanning en IT-content. Deze vloeien naadloos in elkaar over om bezoekers helemaal up-to-date te brengen over de ICT-markt van vandaag en morgen. Op ONE Ingram Micro vond de bezoeker een compleet verzorgde middag en avond, ook op culinair gebied.

Terug naar video overzicht
Hardware