Peter-Paul Scheper is Area VP Channel & Alliances EMEA bij CyberArk

Peter-Paul Scheper

03-10-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Peter-Paul Scheper is Area VP Channel & Alliances EMEA bij CyberArk

CyberArk stelt Peter-Paul Scheper aan als Area Vice President Channel & Alliances EMEA. De Nederlander is vanuit het Europese hoofdkantoor in Londen verantwoordelijk voor de internationale samenwerkingen en channel-partners.

Scheper werkte eerder bij Fortinet waar hij het Global Strategic Alliances team leidde. Eerdere ervaring deed hij onder meer op in leiderschapsrollen bij Equinix en VMware, altijd op het gebied van strategische samenwerking.

Channelprogramma versterken

Software-as-a-service (SaaS) en abonnementsmodellen spelen binnen CyberArk een cruciale rol en bieden voor wereldwijde system integrators en adviespartners de grootste kans op incrementele groei. Met de benoeming van Scheper versterkt CyberArk zijn channelprogramma.

"Met een groeiend aantal willekeurige én gerichte aanvallen ziet het partnerecosysteem de vraag naar Identity Security-oplossingen toenemen. Eindgebruikers zijn gericht op het verlagen van het risico voor hun belangrijke activa en gegevens", aldus Scheper. "Kijkend naar dit momentum in cybersecurity, de groeiambities van CyberArk en de explosie aan applicatieontwikkeling en cloudinnovaties bij elke organisatie, kan er geen beter moment zijn om toe te treden tot de CyberArk-familie. Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan."

Terug naar nieuws overzicht
Security