Trellix start Xtend partner programma

04-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Trellix start Xtend partner programma

Trellix, het cyberbeveiligingsbedrijf dat de toekomst van uitgebreide detectie en respons (XDR) levert, heeft vandaag Trellix Xtend aangekondigd, een nieuw partnerprogramma dat is ontworpen om de winstgevendheid, betrokkenheid en groei in zijn wereldwijd partnerecosysteem. Trellix kondigde ook nieuwe technologie-integraties aan voor Trellix XDR via de Security Innovation Alliance, een programma dat de ontwikkeling van interoperabele beveiligingsproducten voor complexe klantomgevingen vereenvoudigt.

"Ons uniforme partnerprogramma, Xtend, blijft onze prioriteit als channel-first business versterken", zegt Britt Norwood, SVP, Global Channels & Commercial, Trellix. “We hebben het Xtend-programma samen met onze partners ontwikkeld om het juiste bedrijfsmodel te creëren voor de implementatie van Trellix XDR. Partners kunnen op Trellix rekenen om de winstgevendheid voor onze partners te vergroten en partnerwaarde te belonen.”

Xtend-partnerprogramma

Trellix Xtend, die begin 2023 wordt gelanceerd, is ontworpen om de partner op de eerste plaats te zetten. Het programma kan worden aangepast aan het bedrijfsmodel en de doelmarkt van elke partner en levert betere klantresultaten op.

Belangrijke onderdelen van het programma zijn onder meer:

Partner inschakelen : een trainingscurriculum leveren dat partners ondersteunt van de eerste verkoop tot de eerste installatie van het Trellix XDR-platform.

Demand Creation : gedifferentieerde verkoopacties gebruiken om de klantbetrokkenheid te versnellen, de registratie van deals te vergroten en een verkooppijplijn op te bouwen.

Partnerondersteuning: biedt een eersteklas ervaring na de verkoop, inclusief 24/7 ondersteuning en middelen, waardoor relaties met vertrouwde adviseurs met Trellix XDR-klanten mogelijk worden.

Professionele diensten : metplaybooks waarmee partners beheerde services en aanbiedingen voor incidentrespons kunnen bouwen, gebruikmakend van intellectueel eigendom van Trellix en bedreigingsinformatie van Trellix Advanced Research Center kunnen toepassen.

Nieuwe leden worden lid van Security Innovation Alliance

Trellix breidt het bereik van zijn open platform uit met de toevoeging van tien technologiepartners. Deze omvatten een opwindende samenwerking met Tenable, waardoor een op risico's gebaseerd beeld van het volledige aanvalsoppervlak van een klant mogelijk is. De Trellix XDR-risicoscore van een asset wordt automatisch bijgewerkt wanneer kwetsbaarheden worden gedeeld vanuit Tenable.io . Hierdoor kunnen beveiligingsanalisten snel bepalen of een dreiging overeenkomt met een activa met een hoog risico en kunnen ze sneller reageren via samengestelde playbooks en orkestratie.

Naast Tenable verwelkomt Trellix Lineaje, Arista Networks, Keysight Ixia, Elevate Security, Sumo Logic, SecureX.ai, Okta, GreyNoise en CPacketNetworks in de Trellix Security Innovation Alliance (SIA). Deze nieuwe toevoegingen brengen het ecosysteem naar meer dan 800 partners die zijn geïntegreerd met Trellix XDR.

Terug naar nieuws overzicht
Security