Telindus wint ARGO360 Social Sustainability 'Repurpose' Award

03-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Telindus wint ARGO360 Social Sustainability 'Repurpose' Award

Telindus heeft de ARGO360 Social Sustainability Award in de categorie 'Repurpose' gewonnen. Telindus werkt samen met ARGO360, specialist in IT-recycling en sociaal verantwoord ondernemen, om apparatuur die bij klanten vervangen moet worden zo te behandelen dat deze opnieuw ingezet kan worden.

Telindus ontvangt deze award omdat in 2021 alle aangeboden hardware een nieuwe bestemming heeft gekregen, waarmee andere gegadigden werden afgetroefd. Deze award onderstreept de ambitie van Telindus om de duurzaamste IT-leverancier van Nederland te worden.

ARGO360 is opgericht door IT-specialisten die verantwoorde keuzes met betrekking tot End of Life (EOL) IT-apparatuur combineren met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het bedrijf werkt voor een groot deel met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en geeft hen zo een plek in de samenleving. Telindus heeft een nauwe samenwerking met ARGO360 omdat het hardware-apparatuur veilig, sociaal en duurzaam verwerkt. Dit is geheel in lijn met de ambitie en grondhouding van Telindus. ARGO360 is PSO-gecertificeerd, de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO, een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen.

Terug naar nieuws overzicht