Witold Kepinski - 04 oktober 2022

Copaco stoomt partners klaar voor Microsoft Cloud Partner Program

Copaco stoomt partners klaar voor Microsoft Cloud Partner Program image

Copaco begeleidt partners bij het organiseren van interne (bij)scholing om doorlopend te blijven innoveren, medewerkers toekomstperspectief te bieden en succesvol te worden met het Microsoft Cloud Partner Program. Dat gebeurt met een uniek opleidingsplan dat aansluit bij de doelen van de partners en zijn medewerkers.

Om ervoor te zorgen dat partners altijd hun benodigde kennis en certificeringen in huis hebben, biedt Copaco begeleiding. Tijdens een uitgebreide intake met nulmeting wordt in kaart gebracht welke competenties er nodig zijn. Op basis daarvan volgt een concreet en haalbaar opleidingsplan van twaalf maanden. Dit is de snelste aanpak om succesvol te worden binnen het Microsoft Cloud Partner Program.

Kennisniveau van complete organisatie op peil

In het opleidingsplan komen alle afdelingen van een organisatie aan bod. Van sales, beheer en support tot development. Hierdoor zie je een breed scala aan kennisgebieden terugkomen, zoals Microsoft 365, Azure, Power Platform, Security en Compliance & Identity.

Met tevreden medewerkers naar de top van de markt

Een uniek Copaco Cloud Opleidingsplan heeft veel voordelen voor de partner.

  • Maakt innovatie mogelijk op basis van recent opgedane competenties.
  • Bespaart tijd voor onderzoek naar benodigde actuele kennis.  
  • Bindt medewerkers meer aan een organisatie door uitzicht op persoonlijke ontwikkeling.
  • Leidt tot een hogere partnerstatus bij Microsoft, wat resulteert in betere incentives.
  • Borgt kennis en kunde. Certificeringen blijven actueel en de partner kan beter inspelen op ontwikkelingen in de markt.  
  • Verhoogt klantvertrouwen door goed gecertificeerde medewerkers.

Deze nieuwe service is een aanvulling op overige diensten die Copaco Cloud verschaft op het gebied van kennis. Zo is de Cloud Value Academy een blended learning platform en worden er regelmatig trainingen en certificeringstrajecten georganiseerd bij partners, voor zowel technische als commerciële medewerkers. Wil je meer informatie over het Copaco Cloud Opleidingsplan? Bekijk de pagina op copaco.com: https://www.copaco.com/nl-nl/ac/cmp_20220923_151119.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!