Wouter Hoeffnagel - 05 oktober 2022

Mollie versterkt Raad van Toezicht met Christoph Röttele

Mollie versterkt Raad van Toezicht met Christoph Röttele image

Financieel dienstverlener Mollie stelt Christoph Röttele (foto) aan als nieuwste lid van de Raad van Toezicht. Röttele helpt in deze rol de toekomstige ontwikkeling van Mollie begeleiden en vormgeven.

Röttele bekleedde ruim zes jaar de functie van CEO van het prijsvergelijkingsportal CHECK24. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de oprichting van en het toezicht op de C24 Bank. Deze consumentenbank is een dochteronderneming van CHECK24 en staat onder toezicht van BaFin, de Duitse waakhond voor de financiële markten. Daarnaast was Röttele eerder partner bij CVC Capital Partners en bekleedde hij vier jaar lang diverse uitvoerende en niet-uitvoerende bestuursfuncties bij de wereldwijde investeringsmaatschappij Permira. Röttele zit daarnaast momenteel in de Raad van Toezicht van Engel & Völkers, een makelaar in exclusief vastgoed.

Röttele is benoemd voor een termijn van vier jaar. Hij voegt zich bij Eli Leenaars (voorzitter), Miriam van Dongen (vicevoorzitter), Teun van Rappard en Muz Ashraf binnen de Raad van Toezicht van Mollie.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!