Christoph Röttele versterkt Raad van Toezicht Mollie

Christoph Röttele

05-10-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Christoph Röttele versterkt Raad van Toezicht Mollie

Financieel dienstverlener Mollie stelt Christoph Röttele (foto) aan als nieuwste lid van de Raad van Toezicht. Röttele helpt in deze rol de toekomstige ontwikkeling van Mollie begeleiden en vormgeven.

Röttele bekleedde ruim zes jaar de functie van CEO van het prijsvergelijkingsportal CHECK24. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de oprichting van en het toezicht op de C24 Bank. Deze consumentenbank is een dochteronderneming van CHECK24 en staat onder toezicht van BaFin, de Duitse waakhond voor de financiële markten. Daarnaast was Röttele eerder partner bij CVC Capital Partners en bekleedde hij vier jaar lang diverse uitvoerende en niet-uitvoerende bestuursfuncties bij de wereldwijde investeringsmaatschappij Permira. Röttele zit daarnaast momenteel in de Raad van Toezicht van Engel & Völkers, een makelaar in exclusief vastgoed.

Röttele is benoemd voor een termijn van vier jaar. Hij voegt zich bij Eli Leenaars (voorzitter), Miriam van Dongen (vicevoorzitter), Teun van Rappard en Muz Ashraf binnen de Raad van Toezicht van Mollie.

Terug naar nieuws overzicht