Intel brengt Mobiley naar de beurs

04-10-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Intel brengt Mobiley naar de beurs

Intel Corporation heeft aangekondigd dat haar dochteronderneming, Mobiley, publiekelijk een registratieverklaring heeft ingediend op formulier S-1 bij de VS Securities and Exchange Commission (“SEC”) met betrekking tot een voorgestelde beursgang van zijn gewone aandelen Klasse A. De timing, het aantal aandelen dat zal worden aangeboden en de prijsvork voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet bepaald. Mobileye is van plan om zijn gewone aandelen van klasse A te noteren op de Nasdaq Global Select Market onder het tickersymbool 'MBLY'.

Mobileye, een Intel-bedrijf, is een speler in de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) en technologieën en oplossingen voor autonoom rijden. Mobileye was meer dan 20 jaar geleden een pionier in ADAS-technologie en heeft de reikwijdte van zijn ADAS-aanbod voortdurend uitgebreid, aldus Intel.

Goldman Sachs & Co. LLC en Morgan Stanley treden op als gezamenlijke lead book-running managers voor het voorgestelde aanbod. Evercore ISI, Barclays, Citigroup, BofA Securities, RBC Capital Markets, Mizuho, Wolfe | Nomura Alliance en BNP PARIBAS zullen optreden als book-running managers voor het voorgestelde aanbod.

Cowen, Siebert Williams Shank, PJT Partners, MUFG, Needham & Company, Raymond James, Loop Capital Markets, Blaylock Van LLC, Academy Securities, Drexel Hamilton, Independence Point Securities LLC, CICC, Cabrera Capital Markets LLC en Guzman & Company zullen optreden als co-managers voor het voorgestelde aanbod.

Het voorgestelde aanbod zal uitsluitend worden gedaan door middel van een prospectus.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware