Mavenir haalt kapitaal op voor uitbouw cloud mobile networking aanbod

05-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Mavenir haalt kapitaal op voor uitbouw cloud mobile networking aanbod

Mavenir, een Amerikaanse leverancier van end-to-end, cloud-native mobiele netwerksoftware, heeft vandaag de afronding aangekondigd van een kapitaalverhoging van 155 miljoen dollar. De transactie brengt het totale strategische kapitaal dat sinds juli 2022 is opgehaald op 250 miljoen dollar. De financiering, die de op innovatie gerichte strategie van Mavenir ondersteunt, versterkt de balans van het bedrijf op een betekenisvolle manier om voortdurende investeringen in strategische groeiproducten mogelijk te maken.

Pardeep Kohli, President en CEO van Mavenir, merkte op: “Met de steun van onze langetermijnpartners, Siris en KSP, en dit extra kapitaal, zijn we goed gepositioneerd om onze visie uit te voeren om de manier waarop de wereld met elkaar verbindt te transformeren en de toekomst van netwerken. Met Mavenir's end-to-end, cloud-native, 5G-softwareplatform zijn we uniek gepositioneerd om de digitale transformatie van missiekritieke mobiele netwerken die aan de gang is, te stimuleren. We zullen de 5G-transformatie blijven leiden door te investeren in disruptieve producten om innovatie in mobiele netwerken te versnellen.”

"Mavenir blijft een marktleider in de voorhoede van een revolutie in het mobiele netwerk, en deze investering zal de deelname van het bedrijf aan de enorme digitale transformatiekans als leider in 5G verder versnellen", aldus Hubert de Pesquidoux, een Siris Executive Partner en Executive voorzitter van Mavenir. "Ik ben ervan overtuigd dat deze investering Mavenir's toch al opwindende traject als leider in 5G-transformatie zal verbeteren."

Siris, een toonaangevende, op technologie gerichte private equity-onderneming, blijft de meerderheidsaandeelhouder naast Koch Strategic Platforms, een belangrijke minderheidsinvesteerder, een dochteronderneming van Koch Industries.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud