Linksys lanceert nieuw partnernetwerk

07-10-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Linksys lanceert nieuw partnernetwerk

Linksys, speler in wifi-netwerkoplossingen voor thuis en op het werk, kondigt de lancering aan van InterLink, zijn nieuwe partnernetwerk en portaal.

"Linksys InterLink is een partnernetwerk dat verder gaat dan een simpele samenwerking", zegt John Minasyan, Head of Commercial Business, Linksys. “Het breidt de productexpertise en innovatie van Linksys uit naar partners en stelt hen in staat met de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om de bedrijfsgroei te maximaliseren en hun doelen te overtreffen.”

Via InterLink hebben wederverkopers toegang tot kortingen en promoties voor Linksys-oplossingen, opleidings- en trainingsprogramma's, verkoop, marketing en technische ondersteuning, evenals informatie over partnerevenementen. InterLink-klanten kunnen ook rechtstreeks communiceren met leden van het Executive Business Management-team, die nieuwe manieren kunnen voorstellen om de groei te stimuleren.

Het partnernetwerk is nu geopend en bestaat uit drie niveaus: Network Partner, Elite Partner en Premier Partner. Netwerkpartners hebben toegang tot verschillende geweldige voordelen, waaronder promoties, overheids- en educatieve kortingen, evenals training in technologie en verkoop. Naast de voordelen die toegankelijk zijn via het netwerkniveau, genieten Elite Partners van verbeterde voordelen en voordelen, waaronder dealregistratie, toegewijde interne verkoopondersteuning en merchandisingadvies. Op het hoogste niveau krijgen Premier Partners toegang tot exclusieve voordelen en voordelen, zoals een toegewijde accountmanager, driemaandelijkse beoordelingen van roadmaps en toegang tot proof-of-concept-eenheden.

Bovendien kunnen alle partners HomeWRK-gecertificeerd worden door een reeks producttrainingen te volgen over de HomeWRK for Business-oplossing.

Lees meer hier.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

wifi, wireless