Wouter Hoeffnagel - 10 oktober 2022

Gabriel Dapiaggi versterkt Online Payment Platform als Sales Manager DACH

Gabriel Dapiaggi versterkt Online Payment Platform als Sales Manager DACH image

Online Payment Platform (OPP), een gespecialiseerde betaaldienstverlener voor platformen en marktplaatsen, stelt Gabriel Dapiaggi (foto) aan als Sales Manager voor de DACH-regio. Dapiaggi wordt daarmee verantwoordelijk voor het uitbouwen van de sales-activiteiten van OPP in deze markt.

Online Payment Platform maakt een snelle groei door en kondigde recent aan dat Worldline een belang neemt in het bedrijf. De benoeming van Dapiaggi moet er mede voor zorgen dat OPP zijn groei-ambities versneld kan realiseren. 

Kopers en verkopers samenbrengen

Dapiaggi heeft veel ervaring in sales en was eerder werkzaam in zowel Zuid-Amerika als Duitsland. Dankzij verschillende functies bij Stubhub (voorheen onderdeel van eBay) en Meplato heeft hij ruime ervaring in het ontwikkelen van marktplaatsen en platformen en het samenbrengen van kopers en verkopers. Bij OPP richt hij zich in eerste instantie op de DACH-regio, maar mede dankzij zijn brede talenkennis (Duits, Engels, Portugees, Spaans en Italiaans) en netwerk kan Dapiaggi ook een rol spelen bij de mogelijke uitbreiding naar andere Europese landen.

Richard Straver, oprichter van OPP: “Gabriel is een gedreven sales professional met een groot internationaal netwerk. Ook heeft hij ruime kennis en ervaring met marktplaatsen en platformen, kent hij de specifieke dynamiek en weet hij welke uitdagingen dit met zich meebrengt op het gebied van betalingen. Gezien onze ambities is dit enorm waardevol. Ik zie er dan ook naar uit samen onze activiteiten in de DACH-regio uit te breiden.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!