Okta benoemt Arno Nienhuis tot SVP Sales Noord-Europa

Arno Nienhuis

11-10-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Okta benoemt Arno Nienhuis tot SVP Sales Noord-Europa

Okta, een identity provider, verwelkomt Arno Nienhuis als zijn nieuwe Senior Vice President Sales in Noord-Europa. Nienhuis wordt verantwoordelijk voor het voortzetten van Okta's groei, het opschalen van operationele activiteiten en het verder uitbreiden van Okta's sales team in de regio.

Voor zijn start bij Okta, werkte Nienhuis bij LinkedIn als leider van de Talent Solutions-organisatie in de Benelux. Hij was verantwoordelijk voor de verdere groei en betrokkenheid van de regionale business, evenals ondersteuning van de zakelijke klanten van het bedrijf, employer branding en werving. Daarvoor vervulde Nienhuis functies bij Oracle, Dell EMC en Getronics.

"We zijn erg blij om Arno te verwelkomen in deze cruciale tijd, waarin organisaties identiteitsbeheer steeds meer prioriteren als strategische investering", aldus Jon Addison, Senior Vice President en General Manager EMEA bij Okta. "Aangezien onze klanten Okta vertrouwen om een platform te bieden voor elke identity use case, zal Arno een integrale rol spelen bij het ondersteunen van onze go-to-market strategie in de regio en ervoor zorgen dat we fantastische klantervaringen leveren. We zijn verheugd hem aan boord te hebben!"

Arno Nienhuis: "Door de beveiligingsuitdagingen waar bedrijven tegenwoordig mee geconfronteerd worden in multi-cloud en hybrid-cloud omgevingen, staat identiteit centraal, in elke industrie en elke digitale interactie. Ik kijk ernaar uit om onderdeel te zijn van een bedrijf waar ik persoonlijk erg in geloof en voort te bouwen op Okta's reeds sterke basis in de regio."

Terug naar nieuws overzicht
Security