Witold Kepinski - 11 oktober 2022

ALSO en Iristick Smart Glasses breiden samenwerking uit

ALSO en Iristick Smart Glasses breiden samenwerking uit image

ALSO kondigt de samenwerking aan met Iristick, een leverancier van assisted reality-oplossingen voor eerstelijns industriële werknemers. De draagbare oplossingen van het bedrijf zullen worden geleverd aan B2B-klanten in de BeNeLux, DACH en de Scandinavische regio.

Met deze overeenkomst wordt ALSO's portfolio voor augmented reality-oplossingen uitgebreid met de smart glasses van Iristick. Slimme glastechnologie-oplossingen bevinden zich nog in de beginfase en opereren in een groeiende markt. De markt wordt geschat op ongeveer $ 3,5 miljard in 2025. De samenwerking breidt ALSO's portfolio voor augmented reality-oplossingen uit, inclusief de bevoorrading van de enige phone-tethered apparaten op de markt.

"We werken met ALSO samen op verschillende IoT-evenementen en introduceren deze technologie bij potentiële gebruikers", zegt Johan De Geyter, CEO van Iristick. "Als Iristick hebben we het doel om eerstelijnswerkers te helpen met het digitaliseren en het transformeren van processen zodat bedrijven de efficiëntie kunnen verhogen en de kosten en CO²-uitstoot kunnen verlagen. Ik geloof dat ALSO de perfecte partner is om onze ambitieuze groeidoelstellingen op de Europese markt te realiseren met hun technische expertise, distributienetwerk en marketinginspanningen."

De smart glasses van Iristick zijn voorzien van live streaming-technologie, waardoor "handsfree" hulp op afstand, videoconferenties, werkinstructies en pick-by-vision mogelijk zijn. Uniek aan de Iristick smart glasses is het gebruik van de verwerkingskracht van een smartphone, waardoor de implementatiekosten aanzienlijk worden verlaagd en de prestaties worden verhoogd.

"IoT-toepassingen zullen de komende jaren steeds meer momentum krijgen. Ze kunnen bedrijven helpen om de kosten te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit van de dienstverlening aanzienlijk te verbeteren. De smart glasses van Iristick kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren, variërend van productie tot gezondheidszorg.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!