Edwin Zenderink versterkt BlueConic als VP Engineering

Edwin Zenderink

13-10-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Edwin Zenderink versterkt BlueConic als VP Engineering

Customer data platform (CDP) BlueConic benoemt Edwin Zenderink tot VP Engineering. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van BlueConic's engineering initiatieven, evenals voor het management en de executie van de interne en externe product roadmap. Zenderink gaat vanuit het Nederlandse kantoor van BlueConic aan de slag.

Voorheen was Edwin Zenderink VP Global Development bij Planon, een wereldwijd SaaS-bedrijf dat zich richt op vastgoed- en facility management. In deze rol werkte hij nauw samen met de CTO en VP Product om de engineering-afdeling te laten groeien en tegelijkertijd Planon te transformeren van een on-premise oplossing naar een echt SaaS bedrijf. Zenderink's expertise ligt in het succesvol opschalen van engineering teams terwijl hij de software development lifecycle verbetert om softwarekwaliteit, betrouwbaarheid en voorspelbaarheid te garanderen. Hij heeft ook een passie voor het bouwen van gezonde en duurzame werkomgevingen, waar mensen zich erkend en gewaardeerd voelen.

"Edwin is een sterke leider op het gebied van engineering, die ervaring heeft in het schalen van organisaties en het werken met teams van verschillende formaten en met diverse competenties”, zegt Cory Munchbach, President en COO van BlueConic. "Ik twijfel er niet aan dat Edwin met zijn meer dan 20 jaar ervaring in wereldwijde softwareontwikkeling goed in staat is om BlueConic te helpen de volgende groeifase te bereiken middels continue productinnovatie."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, data, SaaS, Cloud
Cloud