Witold Kepinski - 12 oktober 2022

NTT DATA wordt een krachtpatser voor IT-services

NTT DATA wordt een krachtpatser voor IT-services image

NTT Corporation en NTT DATA Corporation rondden de oprichting van NTT DATA, Inc. af en lanceerden formeel hun gecombineerde internationale bedrijf om de IT-modernisering en digitale transformaties van klanten te versnellen. Deze consolidatie creëert een krachtpatser voor IT-services met een totale omzet van ongeveer 30 miljard dollar. Een omzet van 18 miljard dollar wordt buiten Japan gegenereerd door een team van 140.000 professionals die klanten bedienen in meer dan 80 landen.

NTT DATA, Inc. wordt geleid door Kazuhiro "Kaz" Nishihata, een veteraan in de sector met meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van internationale bedrijven, waaronder NTT DATA's Global Business Sector, NTT Global Networking en Europese bedrijven.

"NTT is al lange tijd een strategische partner voor City of Las Vegas en helpt ons bij onze voortdurende inspanningen op het gebied van digitale transformatie met de inzet van NTT Smart Solutions in 2017 om ons te helpen onze burgers, gemeenschappen en bedrijven beter van dienst te zijn", aldus Michael Sherwood. , Chief Innovation Officer voor de stad Las Vegas. "We zijn verheugd om onze samenwerking voort te zetten door de mogelijkheden en aanbiedingen van alle nieuwe NTT DATA, Inc. uit te breiden, benadrukt door met ons samen te werken aan een cloudmigratie- en privénetwerkproject om nog meer kansen te creëren voor bedrijven, overheid en instellingen."

NTT heeft zijn internationale activiteiten sinds 2007 met meer dan 20 procent CAGR laten groeien. NTT DATA, Inc. vertegenwoordigt een ongeëvenaard aanbod van bedrijfs- en technologieadvies, brancheoplossingen, applicatie- en digitale diensten, edge-to-cloud-infrastructuur, BPO, systeemintegratie, en wereldwijde datacenters.

"Aangezien ondernemingen strategisch blijven investeren in digitale diensten en applicaties, moet er evenveel aandacht worden besteed aan de infrastructuur en operationele best practices die hen ondersteunen. Door NTT DATA en NTT Ltd. samen te brengen, zal de nieuw gevormde entiteit in staat zijn om echt geavanceerde digitale innovaties ondersteund door robuuste end-to-end mogelijkheden." aldus Gard Little, Vice President, Global Services Markets and Trends, IDC.

"Dit nieuwe begin stelt ons in staat om de groei buiten Japan te versnellen. Samen zullen we mensen en technologie verbinden om een duurzamere toekomst te creëren", zegt NTT DATA, Inc. Chief Executive Officer Kaz Nishihata. "We zullen ons in de eerste plaats blijven richten op klanten en mensen terwijl we ons bedrijf transformeren om een volledige stapel innovatieve diensten te leveren."

Het bedrijf zal een uniform begrip van wereldwijde klanten en hun industrieën bevorderen, het merk over de hele wereld meer vertrouwd maken en de bedrijfswaarde vergroten door het concurrentievermogen van de markt te versterken.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!