Floris Hulshoff Pol - 17 oktober 2022

MMD Philips Monitors introduceert nieuwe USB-C docking-modellen

MMD Philips Monitors introduceert nieuwe USB-C docking-modellen image

MMD, een displayspecialist en merklicentiepartner voor Philips Monitors, lanceert een nieuwe serie modellen die zijn ontworpen om aan de constante veranderingen in werkritmes te voldoen. De Philips-monitoren 34B1U5600CH, 24B1U5301H en 27B1U5601H bieden een breed scala aan functies die het gemak van videoconferenties, productiviteit en comfort op elke werkplek garanderen. Hierbij staat connectiviteit en multitasking voorop.

De Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H en 34B1U5600CH zijn ontworpen om elke taak te vergemakkelijken. De monitoren leveren heldere, levendige beelden en een beeldkwaliteit die zelfs de meest veeleisende CAD-CAM-, 3D-grafische- en fotografische professionals tevreden stelt. Dankzij IPS (24" en 27" modellen) of VA-technologie (34" model), zijn alle drie de modellen uitgerust met scherpe beelden en extra brede kijkhoeken van 178/178°. De 34B1U5600CH en 27B1U5601H bieden CrystalClear Quad HD voor heldere, levendige beelden en een hoge beeldkwaliteit.

Dankzij innovatieve technologieën ligt de prioriteit bij multitasking en connectiviteit. Denk aan de one-cable-docking USB Type-C, waarmee snelle dataoverdracht, netwerken en het opladen van notebooks gelijktijdig mogelijk is. Of de MultiClient Integrated KVM switch, waarmee gebruikers twee afzonderlijke pc's kunnen bedienen met één enkele set-up (monitor, toetsenbord en muis). Met één druk op de knop kunnen gebruikers wisselen tussen bronnen. DisplayPort-out is een andere functie die de werkdag vereenvoudigt. Hiermee kunnen gebruikers hun werkstation in serie schakelen. Dit werkt samen met USB 3.2 voor een snellere en volledige output voor de randapparatuur aan de zijkant, waardoor een warboel aan kabels wordt geminimaliseerd.

Samenwerking, zowel persoonlijk als virtueel, wordt door alle drie de modellen makkelijker gemaakt. Dit hebben ze te danken aan functies als een ingebouwde 5MP webcam, ruisonderdrukkende microfoon en luidsprekers. Terwijl de microfoon en luidsprekers zorgen voor heldere communicatie, beschermt de webcam de privacy van gebruikers door een fysieke schakelaar. Daarnaast is hij uitgerust met geavanceerde sensoren die voor een snelle en veilige Windows HelloTM gezichtsherkenning zorgen. 

Thuis of op kantoor, vele uren computerwerk eisen vaak snel hun tol. Om dit tegen te gaan bieden de Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H en 34B1U5600CH zowel visueel als ergonomisch comfort. Dit doen ze in de vorm van een kantelbare, draaibare en in hoogte verstelbare voet en TUV Eye Comfort-certificering om vermoeidheid van de ogen te verminderen. De modellen zijn ook voorzien van PowerSensor en LightSensor. PowerSensor zorgt voor een reductie tot 80% van de energiekosten. LightSensor is voor de perfecte helderheid met een minimaal vermogen.

“Philips Monitors wil zijn gebruikers alles bieden wat ze nodig hebben om elke werkdag optimaal te benutten. De 24B1U5301H, 27B1U5601H en 34B1U5600CH bieden een krachtige reeks functies om maximale productiviteit thuis of op kantoor te bevorderen. Tegelijkertijd beschermen de monitoren het comfort en welzijn van de gebruikers door technologieën te bieden die virtuele samenwerking en multitasking verbeteren. Een pluspunt voor velen is dat deze modellen vriendelijk zijn voor de planeet en de energierekening.” - Artem Khomenko, Hoofd Product Management bij MMD Monitoren Displays.

Prijzen en beschikbaarheid

De Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H en 34B1U5600CH zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar voor de prijzen van respectievelijk € 439, € 549 en € 759.  

Belangrijkste kenmerken: 

5MP webcam met ruisonderdrukkende microfoon en dubbele 5-watt geïntegreerde luidsprekers voor feilloze videoconferenties;

USB 3.2-protocol voor snelle gegevensoverdracht;

DisplayPort-out voor het aansluiten van extra beeldschermen;

De 27” en 34” monitoren bieden ook USB-C Docking met RJ45 en stroomvoorziening tot 100W;

PowerSensor zorgt voor tot 80% minder energiekosten;

SmartErgoBase voor comfortverhogende ergonomische aanpassingen;

100% recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!