Wouter Hoeffnagel - 17 oktober 2022

Tech Data wijzigt naam in TD SYNNEX in Europa en LAC

Tech Data wijzigt naam in TD SYNNEX in Europa en LAC image

TD SYNNEX is formeel overgegaan op de merknaam TD SYNNEX voor zijn activiteiten in Europa en Latijns-Amerika en het Caribisch gebied (LAC). In de regio Azië-Pacific (APAC) blijft het bedrijf op de markt opereren als Tech Data, een TD SYNNEX Company, terwijl de activiteiten in Japan al onder de merknaam TD SYNNEX worden uitgevoerd.

Het nieuws volgt op de fusie tussen Tech Data en SYNNEX Corporation in 2021. Hierdoor is een speler ontstaan die partners en vendoren in meer dan 100 landen kan helpen met een uitgebreid portfolio van producten, oplossingen en services.

"Dit is een bijzonder feestelijk moment nu we het merk TD SYNNEX in Europa en LAC lanceren", aldus Rich Hume, CEO van TD SYNNEX. "In deze nieuwe fase verdubbelen wij onze inzet om meer waarde te leveren aan onze ecosysteempartners via ons end-to-end technologieportfolio en ons uitgebreide serviceaanbod, allemaal ondersteund door de passie, betrokkenheid en diepgaande kennis van onze 22.000+ medewerkers over de hele wereld."

Technologische specialisatie, lokale expertise en marktkennis

TD SYNNEX blijft voortbouwen op de diepgaande technologische specialisatie, lokale expertise en marktkennis waar zijn oude merken in Europa en LAC bekend om stonden. Hoewel de APAC-regio op dit moment nog niet officieel overgaat op de naam TD SYNNEX, heeft het bedrijf daar dezelfde toegang tot de wereldwijde middelen waarmee het bedrijf een consistent bereik op verschillende markten kan bieden.

Bovendien versterkt TD SYNNEX zijn reputatie als een bedrijf dat geeft om zijn partners, medewerkers, investeerders en de wereld in het algemeen door zich in te zetten als een diverse, inclusieve werkgever en met een gestructureerd wereldwijd programma gericht op het bereiken van milieuduurzaamheidsdoelstellingen.

Positieve impact op de wereld

"Net zoals TD SYNNEX een cruciale rol speelt in de transformatie van het technologielandschap, hebben wij een even belangrijke verantwoordelijkheid om een positieve impact op de wereld te hebben", voegt Hume toe. "Onze focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen toont onze toewijding om van de wereld een betere plek te maken, zowel vandaag als in de toekomst."

Bekijk ook de video: Dutch IT Channel Talkshow moderator Danny Frietman en Bas Scheepens, Director Advanced Solutions bij TD Synnex, introduceren de nieuwe merknaam TD Synnex en het bijbehorende logo.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!