Witold Kepinski - 22 oktober 2022

Menditect en Specialisterren testen samen Mendix omgevingen

Menditect en Specialisterren testen samen Mendix omgevingen image

Menditect en Specialisterren gaan een partnerschap aan om testen Mendix omgevingen te optimaliseren. Menditect Test Automation (MTA) is een nieuwe tool waarmee Mendix omgevingen even snel kunnen worden getest als ontwikkeld. Hiermee optimaliseert Specialisterren haar dienstverlening voor Mendix gebruikers.

Sjoerd van der Maaden, oprichter van Specialisterren zegt hierover: "Specialisterren verzorgt al jaren testautomatisering voor Mendix-apps en met Menditect Test Automation (MTA) kunnen we deze dienstverlening optimaliseren. Met MTA kan de klant de tests, testniveaus en gewenste dekking specificeren. De specialisten van Specialisterren kunnen vervolgens op hoge snelheid de geautomatiseerde scripts bouwen en opleveren."

Markus Travaille van Menditect zeg het volgende over de samenwerking: "Menditect is erg trots dat ons product door Specialisterren is gekozen om de testautomatisering voor Mendix-apps te optimaliseren". "Het is altijd onze missie geweest om technologie te leveren die samenwerking tussen de klant en de test engineers/ontwikkelaars mogelijk maakt. Het kunnen ondersteunen van een werkproces dat een optimale omgeving biedt voor mensen met een vorm van autisme maakt ons nog trotser, omdat we Specialisterren kunnen ondersteunen in hun missie om testautomatiseringsdiensten te leveren met sociale impact."Specialisterren gaat implementatiediensten met MTA leveren aan organisaties die Mendix-apps bouwen. Menditect levert de technologie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!