Floris Hulshoff Pol - 21 oktober 2022

Oracle nodigt klanten en partners uit om te bouwen op zijn applicatieplatform

Oracle nodigt klanten en partners uit om te bouwen op zijn applicatieplatform image

Oracle nodigt klanten en partners uit om te bouwen op zijn applicatieplatform. Met Oracle Applications Platform kunnen enterprise-ontwikkelaars gebruikmaken van Redwood UX-componenten en -services om investeringen in Oracle Fusion Cloud Applications uit te breiden, zo meent Oracle.

Om enterprise-ontwikkelaars te helpen Oracle-bedrijfsapplicaties uit te breiden met een consistente gebruikerservaring op consumentenniveau (UX), stelt Oracle het ontwerpsysteem en platform voor zijn applicaties beschikbaar voor klanten en partners. Oracle Applications Platform stelt organisaties in staat gebruik te maken van de bekroonde Redwood UX-componenten van Oracle, geavanceerde technologieën zoals zoeken, zelflerende aanbevelingen en gesprekservaringen, evenals telemetrie- en low-code-ontwikkeltools, om snel en eenvoudig veilige apps te leveren die een aanvulling vormen op en naadloos integreren met de complete suite van cloudapplicaties van Oracle.

"Hoe snel we ook innoveren, sommige klanten zullen hun eigen functies of branchespecifieke mogelijkheden willen toevoegen", zegt Jenny Lam, senior vice president User Experience Design bij Oracle. “Met Oracle Applications Platform geven we klanten en partners toegang tot dezelfde tools die Oracle's eigen ontwikkelingsorganisatie gebruikt om hen in staat te stellen onze applicaties uit te breiden en te personaliseren om aan hun unieke behoeften te voldoen. Hierdoor kunnen enterprise-ontwikkelaars snel en eenvoudig zelfverbeterende apps maken met een gebruikerservaring op consumentenniveau die naadloos kunnen worden geïntegreerd met hun bestaande Oracle-applicaties.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!