Floris Hulshoff Pol - 24 oktober 2022

Sana Commerce kondigt B2B E-commerce Awards aan

Sana Commerce kondigt B2B E-commerce Awards aan image

Sana Commerce organiseert dit jaar voor de vierde keer de B2B E-commerce Awards. Met de B2B E-commerce Awards wil Sana Commerce bedrijven en B2B e-commerce managers erkenning even voor hun harde werk.

Prijzen worden uitgereikt in drie categorieën: Nieuwkomer van het Jaar, B2B E-Commerce Manager van het Jaar en B2B Webwinkel van het Jaar. Net zoals de vorige editie worden de prijzen uitgereikt tijdens een online awardshow met het oog op het internationale karakter van het event.

Nomineren

Nomineren is mogelijk tot 22 november 2022. Een panel van experts van Sana Commerce selecteert de drie beste genomineerden per categorie. Deze genomineerden worden in november via e-mail en LinkedIn bekend gemaakt. De uitreiking van de awards aan de uiteindelijke winnaars vindt plaats tijdens een online event in december.

Naast het uitreiken van awards door de jury, kan het publiek stemmen voor de ‘Publieksprijs’. De jury stelt een top 10 samen van alle cases waarop het publiek kan stemmen, welke onder andere bekend worden gemaakt via LinkedIn. Meer informatie is hier beschikbaar.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!