Ernst-Jan Stigter volgt CEO Emiel Putman op bij Fellowmind

Emiel Putman en Ernst-Jan Stigter

22-10-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ernst-Jan Stigter volgt CEO Emiel Putman op bij Fellowmind

Fellowmind maakt bekend dat Emiel Putman heeft besloten af te treden als Chief Executive Officer en dat de Raad van Bestuur Ernst-Jan Stigter heeft aangesteld als de nieuwe CEO. Emiel Putman blijft verbonden aan het bedrijf als lid van de Raad van Bestuur. Stigter is in 2021 in dienst getreden bij Fellowmind in de rol van Regional Director voor Nederland. Zijn benoeming gaat in op 1 januari 2023.

"Ik heb besloten mijn functie neer te leggen omdat ik geloof dat het bedrijf klaar is om verder te gaan, zonder mij als oprichter. Door zijn bewezen staat van dienst, heb ik veel vertrouwen in Ernst-Jan als CEO van Fellowmind. Ik ben ervan overtuigd dat hij de competenties en kwaliteiten heeft, om het bedrijf verder te leiden," zegt Putman.

Theo Rinsema, bestuursvoorzitter van Fellowmind: "Namens het hele bestuur wil ik Emiel bedanken voor zijn visionaire leiderschap en niet-aflatende toewijding aan Fellowmind vanaf de oprichting. Door een aantrekkelijk beeld te schetsen heeft hij veel klanten, medewerkers en bedrijven verbonden aan de organisatie. Het resultaat van zijn leiderschap is dan ook groot. Emiel heeft een grote impact gehad voor veel mensen in Europa, we gaan ons best doen om dat werk voort te zetten.”

Rinsema voegt toe: "Ernst-Jan doorleeft Fellowmind en ziet het unieke potentieel van het bedrijf. Hij heeft deel uitgemaakt van het opstellen van het strategieplan voor de komende drie jaar en ik weet zeker dat hij een vliegende start zal maken met de uitvoering en het leveren van resultaten. De Raad van Bestuur heeft het volste vertrouwen in Ernst-Jan."

“Ik wil de Raad van Bestuur bedanken voor hun vertrouwen in mijn leiderschap en Emiel voor zijn mentorschap, steun en samenwerking", aldus Stigter. "Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op alles wat we hebben bereikt onder het leiderschap van Emiel en ik krijg ontzettend veel energie van de kansen die voor ons liggen. Door continu scherp te bijven op de uitvoering, voegen we waarde toe voor onze medewerkers, onze klanten en onze aandeelhouders en bouwen we verder aan onze next-gen ICT organisatie.”

Terug naar nieuws overzicht
Software