CLEVR leiderschapsteam versterkt met Jeroen Hanekamp

Jeroen Hanekamp

24-10-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

CLEVR leiderschapsteam versterkt met Jeroen Hanekamp

CLEVR, een Europese bedrijf voor technologieoplossingen uit Amersfoort heeft zijn leiderschapsteam versterkt. Het software- en dienstenbedrijf heeft Jeroen Hanekamp aangesteld als CEO. Hanekamp heeft veel ervaring met het oprichten, opschalen en integreren van technologiebedrijven.

Hanekamp: “Ik ben enthousiast over de rol die CLEVR kan spelen bij het helpen van klanten bij het omgaan met de huidige wereldwijde onzekerheid. Het is belangrijker dan ooit dat bedrijven processen optimaliseren om tijd te besparen, kosten te verlagen en te innoveren. Hier blinkt CLEVR in uit.”

CLEVR helpt bedrijven software strategisch in te zetten om waarde te creëren. Om dit te doen, steunt het op tientallen jaren ervaring en de combinatie van software-expertise, branchekennis en bedrijfsadvies.

Andere toevoegingen aan het leiderschapsteam zijn onder meer:Camilo Gaviria (Chief Solutions Officer), Saskia van der Velden (VP People) en Arnoud Kool (VP Services en Support). Ze voegen zich bij Magnus Normann (Chief Revenue Officer) en Rob Blasman (Chief Financial Officer) om het executive team te completeren.

Robert Pijselman , voorzitter van de raad van commissarissen van CLEVR, zei: "Ik heb alle vertrouwen in Jeroen en zijn team om de groei van CLEVR als toonaangevend bedrijf op het gebied van technologieoplossingen in Europa te stimuleren." Als interim-CEO heeft Pijselman in september het stokje overgedragen aan Hanekamp.

Hanekamp, Gaviria en Van der Velden bekleedden de meest recente senior functies bij Dassault Systèmes. Terwijl Kool een gerespecteerd directeur technologiediensten is, heeft hij teams geleid bij Accruent en BlueCielo. Allen zijn doorgewinterde en ondernemende leiders in de software- en dienstensector.

CLEVR is uniek onder de Siemens-partners en combineert expertise in zowel product lifecycle management (PLM) als low-code (Mendix) softwareoplossingen. “Onze klanten zijn wereldleiders die zich richten op het leveren van de producten en diensten van morgen. CLEVR helpt hen aan de toekomst te bouwen – door gebruik te maken van onze software en branche-expertise”, aldus Hanekamp.

Terug naar nieuws overzicht