Rockford Lhotka wordt VP of Strategy bij Xpirit

Rockford Lhotka wordt VP of Strategy bij Xpirit

25-10-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Rockford Lhotka wordt VP of Strategy bij Xpirit

Xpirit, onderdeel van Xebia en expert op gebied van Azure Cloud en DevOps, maakt de aanstelling van Rockford Lhotka als Vice President of Strategy bekend. Met de aanstelling van Rockford, zowel Microsoft Regional Director (RD) als Most Valuable Professional (MVP), beschikt Xpirit wereldwijd nu over de meeste RD’s binnen een bedrijf. Daarmee verstevigt Xpirit zijn autoriteitspositie op het gebied van Microsoft aanzienlijk.

Rockford Lhotka is een gerenommeerde naam binnen de technologie wereld. Hij timmert al flink wat jaren aan de weg, met meer dan 20 jaar ervaring als CTO bij Magenic, en 10 jaar als Chief Software Architect bij Marimer LLC. Lhotka is gespecialiseerd in softwarearchitectuur, gedistribueerd systeemontwerp, open source en het ontwerpen en implementeren van frameworks. Hij is daarnaast de bedenker van het veelgebruikte CSLA .NET open-source ontwikkelingsnetwerk en inspireert publiek regelmatig op conferenties wereldwijd.

Vijf Microsoft Regional Directors bij Xpirit

Lhotka is zowel Microsoft RD als MVP. Microsoft stelt Regional Directors in staat om ontwikkelaars en IT-professionals te voorzien van de meest innovatieve en impactvolle tools, diensten en oplossingen. Microsoft MVP’s zijn experts op het gebied van technologie, in het bijzonder Microsoft-producten en diensten, die actief hun kennis delen met de community. Met maar liefst vijf Microsoft Regional Directors heeft Xpirit een sterke connectie met de Microsoft community. Dit is van zeer grote waarde voor zowel de klanten als de medewerkers van Xpirit.

“We zijn enorm blij dat we iemand met de ervaring en bewezen diensten van Rockford aan ons team toevoegen. Als bedrijf willen wij de volgende stap zetten en wereldwijd groeien om zo onze impact te vergroten. Wij geloven dat Rockford hier een belangrijke rol in gaat spelen. Met vijf Microsoft Regional Directors binnen ons bedrijf, wat uniek is op wereldwijde schaal, mogen we onszelf een autoriteit noemen op het gebied van Microsoft. Dit straalt positief af op Xpirit als merk, een bedrijf vol kennis en expertise”, aldus Esteban Garcia CEO van Xpirit.

Terug naar nieuws overzicht