YouLynq.me organiseert LinkedIn deepsales masterclass in Amsterdam

25-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

YouLynq.me organiseert LinkedIn deepsales masterclass in Amsterdam

YouLynq.me organiseert op 27 oktober de allereerste Nederlandse masterclass over de nieuwe deepsales-technologie van LinkedIn. Dankzij deze masterclass krijgen deelnemers meer inzicht in het zakelijke netwerk en behalen ze meer resultaten.

LinkedIn bouwt aan ‘s werelds eerste deepsales platform ter verbetering van salesresultaten, door te netwerken op basis van inzichten. YouLynq.me helpt bedrijven om deepsales van LinkedIn te introduceren en geeft daarvoor de eerste masterclass van Nederland. Initiatiefnemer Michiel Verstraten zal uitleggen hoe je LinkedIn inzet als saleskanaal. Hij laat samen met collega’s Amparito Sanders en Nadia Hassan zien hoe verkoopteams en leiders technologie vertalen in dynamische inzichten met de inzet van LinkedIn en deepsales. Zo weten zij precies welke acties zij wanneer kunnen ondernemen voor betere (omzet)resultaten.

LinkedIn masterclass

De offline masterclass over LinkedIn vindt plaats op 27 oktober 2022 op het hoofdkantoor van YouLynq.me in Amsterdam. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

Terug naar nieuws overzicht