Witold Kepinski - 27 oktober 2022

Palo Alto Networks NextWave programma biedt meer

Palo Alto Networks kondigt de uitbreiding aan van het NextWave Programma om partners in staat te stellen cyberbedreigingen snel in te dammen en te verhelpen door hen in staat te stellen incident response (IR)-diensten te leveren op basis van het toonaangevende Cortex XDR.

Het Palo Alto Networks NextWave programma voor Threat Response biedt partners:

Toonaangevende IR XDR-technologie die gebruik maakt van proactieve en reactieve use cases om de tijd en middelen te verminderen die worden besteed aan het leveren van diensten, waaronder het verzamelen en aggregeren van data, het analyseren van data en remediatie; een speciaal gebouwd platform en programma dat is ontworpen voor echte IR naast endpoint detectie en respons (EDR).

24/7 deskundige technische en implementatieondersteuning voor online toegang tot XDR en technische ondersteuning binnen enkele minuten.

Uitgebreide routes naar de markt met meer manieren om proactieve diensten aan te bieden aan klanten vóór of na de IR-opdracht, waaronder geavanceerde analyses van bedreigingen, proactieve beoordelingen en beheer van aanvalsoppervlakken.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!