Wouter Hoeffnagel - 28 oktober 2022

Salt Security versterkt executive team met Renee Hollinger en Amelia Forrest Kaye

Salt Security versterkt executive team met Renee Hollinger en Amelia Forrest Kaye image

Salt Security, speler op het gebied van API security, versterkt zijn executive leadership team ter ondersteuning van zijn wereldwijde groei. Salt creëert twee nieuwe leidinggevende functies. Renee Hollinger is benoemd tot Chief People Officer en Amelia Forrest Kaye als Vice President of Customer Success. Zowel Hollinger als Kaye gaan een rol spelen bij het ondersteunen van de operationele activiteiten van het bedrijf en het uitbreiden van het wereldwijde klantenbestand.

De afgelopen 12 maanden breidde Salt Security zijn klantenbestand uit met meer dan 300%. Ook vervijfvoudigde het bedrijf zijn personeelsbestand in EMEA. Nieuwe klanten van Salt zijn onder andere Zoom Communications, New American Funding, Moneris en het Nederlandse Open Line. Om deze groei te ondersteunen, heeft Salt zijn customer succes-team verzesvoudigd en internationale vertegenwoordiging aangesteld in Europa, Afrika en Latijns-Amerika.

"Zowel Renee als Amelia zijn ervaren leiders in de technologie- en security industrie met diepgaande expertise op het gebied van respectievelijk human resource functies en groeiende klant succes teams,” zegt Michael Nicosia, COO en medeoprichter van Salt Security. “Dankzij de ervaring van Hollinger en Kaye kunnen we nieuwe initiateven beter vormgeven en onze leidende rol in deze markt verder voortzetten. Hun bijdrage speelt een belangrijke rol in de manier waarop we voor onze eigen mensen en klanten zorgen terwijl we wereldwijd groeien.”

Renee Hollinger

Hollinger beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van human resources en leidinggevende functies bekleed bij bekende wereldmerken als The Gap, Urban Outfitters, Warner Brothers en Levi Strauss. Hollinger was ook Executive Vice President, Global Human Resources bij ironSource, een bedrijfsplatform voor de app-economie. Voorafgaand aan deze functie was Hollinger Chief Human Resource Officer bij het softwarebedrijf Reltio, waar ze een sleutelrol speelde bij de uitbreiding van de wereldwijde personeelsomvang van het bedrijf.

"Ik ben kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Salt Security,” aldus Hollinger. "Salt Security biedt de meest bewezen en robuuste API security oplossing die beschikbaar is. Ik werd direct aangetrokken door de bedrijfscultuur van vertrouwen en integriteit. Ik wil dan ook graag meewerken aan een werkomgeving waar alle medewerkers kunnen gedijen en slagen, terwijl we voldoen aan de groeiende vraag naar onze technologie."

Amelia Forrest Kaye

Kaye is een ervaren global customer success leader met meer dan 15 jaar ervaring in customer en client success. Voorafgaand aan deze functie was ze verantwoordelijk voor customer engagement bij Tanium, een leverancier van converged endpoint management. Daarnaast bekleedde ze verschillende managementfuncties bij Deloitte en Reflektive.

"Ik voel me bevoorrecht om bij een bedrijf te werken met een fenomenale klantenservice,” aldus Kaye. "Aangezien ons klantenbestand blijft groeien, kijk ik ernaar uit om met dit getalenteerde customer success team samen te werken en voortdurende waarde te leveren om de verwachtingen van klanten te overtreffen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!