Wouter Hoeffnagel - 27 oktober 2022

TP-Link introduceert Omada ER7212PC All-in-One Gateway

TP-Link introduceert Omada ER7212PC All-in-One Gateway image

TP-Link, wereldwijde leverancier van consumenten- en zakelijke netwerkproducten, introduceert de Omada ER7212PC All-in-One Gateway. Dit nieuwe product combineert een VPN-router, PoE+ switch en Omada controller in één compact apparaat voor zakelijke toepassingen.

Alles-in-één

Energiebesparing en ruimtebesparing zijn voor de meeste bedrijven op dit moment van groot belang. TP-Link speelt hierop in met de ontwikkeling van de ER7212PC. Deze All-in-One Gateway maakt het aansluiten en uitbreiden van schaalbare netwerken mogelijk. Ook is centraal beheer mogelijk via de Controller interface en de Omada app. Door een gateway, switch en controller te vervangen maakt de ER7212PC een compacte netwerktopologie mogelijk die goedkoper, eenvoudiger en slimmer is. Dit levert de gebruiker een kostenbesparing op.

De Omada SDN Security Gateway ER7212PC is het eerste All–in-One apparaat van TP-link. De Omada ER7212PC biedt een 1 gigabit VPN-router, Omada Gateway, PoE+ Switch en Hardware Controller in één apparaat. De hardware bestaat uit een Dual-core 1,2 GHz CPU, 1 GB DDR3 geheugen, 4 WAN-poorten: 1 Gigabit RJ45 WAN-poort, 1 Gigabit RJ45 WAN/LAN-poort, en 2 Gigabit SFP WAN/LAN-poorten. Ook zijn 8 PoE+ RJ45 LAN-poorten beschikbaar. Het apparaat is passief gekoeld en meet 226 × 131 × 35 mm.

De ER7212PC beschermt data met behulp van onder meer een firewall met ondersteuning voor IP-MAC Binding, Flood Defense en Packet Anomaly Defense om een breed scala aan aanvallen te blokkeren. Link Backup is ook beschikbaar in de ER7212PC. Hiermee kunnen WAN-verbindingen worden toegewezen als primair WAN en back-up WAN. Wanneer het primaire WAN uitvalt, schakelt de router automatisch over op het back-up WAN. Zo blijft de continuïteit bewaakt.

Prijs en beschikbaarheid

De Omada ER7212PC is per 1 november leverbaar voor een adviesprijs van 230 euro exclusief BTW en 279 euro inclusief BTW. TP-Link beschikt over een eigen centraal magazijn in Nederland, waar vanuit haar directe partners en distributeurs de lokale markt bedienen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!