Floris Hulshoff Pol - 31 oktober 2022

Pax8 opent nieuwe kantoor in Bristol met Europese partner support

Pax8 opent nieuwe kantoor in Bristol met Europese partner support image

Pax8, een  cloud commerce-marktplaats, heeft een nieuw kantoor geopend in The Distillery in het Britse Bristol. De opening van het kantoor in Bristol is bedoeld om de aanzienlijke groei die het bedrijf de afgelopen twee jaar in EMEA heeft gerealiseerd, verder te stimuleren en om een ultramoderne, inclusieve ruimte te bieden waar medewerkers comfortabel en efficiënt kunnen werken.

John Street, CEO en oprichter van Pax8 zei: “Het is zo'n opwindende tijd voor Pax8 omdat we blijven uitbreiden in EMEA. Onze aanwezigheid in Bristol heeft zoveel deuren geopend naar ons succes, en die vooruitzichten zullen alleen maar blijven groeien met ons fantastische nieuwe kantoor. We kijken er ook naar uit om onze partners en leveranciers te verwelkomen in de ruimte, wat zal leiden tot meer mogelijkheden voor samenwerking en creativiteit in de channel.”

Eerder dit jaar haalde Pax8 185 miljoen dollar op van investeerder SoftBank Vision Fund 2, waardoor de waardering van het bedrijf steeg tot 1,7 miljard dollar. Het aantal partners van Pax8 is nu bijna 3.500 binnen EMEA, na wereldwijd meer dan 350.000 bedrijven in de cloud mogelijk te hebben gemaakt met zijn bekroonde marktplaats, opleiding, ondersteuning en oplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!