Witold Kepinski - 31 oktober 2022

Parallels kondigt nieuw partner programma aan

Parallels kondigt nieuw partner programma aan image

Parallels, een bedrijf op het gebied van platformonafhankelijke oplossingen, kondigt haar nieuwe partnerprogramma aan. Het nieuwe programma biedt een speciaal Parallels partnerportaal die verbeterde ondersteuning biedt voor resellers, distributeurs, managed service providers (MSP's) en Cloud serviceproviders (CSP's).

Dankzij het portaal kunnen partners het nieuwste marketing- en salesmateriaal downloaden en online trainingen volgen. Bovendien kunnen ze leads delen, zien wat de progressie is voor bepaalde salestrajecten en nieuwe deals registreren.

Het partner programma biedt drie niveaus: Silver, Gold en Platinum. Ieder niveau biedt verschillende voordelen:

De Silver status is het instapniveau en biedt partners toegang tot een reeks online tools en bronnen via het partnerportaal.

De Gold status is voor partners die veel expertise hebben en hun jaarlijkse omzetdoelstellingen hebben behaald. Gold partners krijgen toegang tot NFR-licenties, een vermelding op de Parallels website, een vaste accountmanager als contact en de mogelijkheid om deel te nemen aan het market development funds (MDF).

De Platina status is voor partners met een hogere omzet en die veel ervaring hebben in het verkopen van Parallels oplossingen. Zij krijgen alle partnervoordelen die er zijn inclusief leads die binnenkomen via de saleskanalen van Parallels.

“Parallels streeft naar een cultuur waar de partner op de eerste plaats staat. Daarom verkennen we voortdurend nieuwe manieren om ons partnerecosysteem te verbeteren en extra voordelen te bieden,“ aldus Walter Van Uytven, SVP Global Technology Sales bij Alludo. “Het nieuwe partner programma bevat tal van nieuwe tools waarmee we onze partners beter kunnen ondersteunen in het uitbreiden en versterken van hun propositie in de markt. Op deze manier kunnen onze klanten groeien en krijgen eindgebruikers een échte oplossing om beter te werken en te leven.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!