Wouter Hoeffnagel - 01 november 2022

Diederik Klijn versterkt Qualys als Channel Account Manager Benelux & Nordics

Diederik Klijn versterkt Qualys als Channel Account Manager Benelux & Nordics image

Qualys, een speler op het gebied van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, benoemt Diederik Klijn (foto) tot channel manager Benelux & Nordics. Binnen deze functie richt hij zich op het versterken van het Qualys partnerkanaal en de business development in de regio.
 
Klijn beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in IT-security. In zijn voorgaande functie was hij Regional Sales Manager Benelux and Nordics bij Synack en was daarvoor werkzaam bij onder meer Palo Alto Networks, Venafi en Zscaler. Hij brengt zowel kennis van de regio als een uitgebreide commerciële en ondernemerschap met zich mee.
 
“Ik ben er trots op dat ik mijn kennis en ervaring kan delen met het partnerecosysteem van Qualys,” zegt Klijn. “Ik herken me sterk in de waarden en ambitie van de organisatie en zal daar met veel energie en enthousiasme aan bijdragen.” Chantal ’t Gilde, managing director Benelux & Nordics van Qualys, voegt toe: “Het vinden en binden van klanten is het bestaansrecht van Qualys en dat is onmogelijk zonder onze partners. We begrijpen de uitdagingen en we zijn verheugd dat Diederik onze partners gaat ondersteunen met marketingactiviteiten en co-selling programma's.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!