Floris Hulshoff Pol - 03 november 2022

René ter Haar van KWR over IT en sustainability

René ter Haar van KWR over IT en sustainability image

Dutch IT channel en Executive People organiseerden samen de vijfde editie van The Future of Business Technology / Leaders of Innovation Day dat dit jaar in het teken stond van ‘Sustainability & MVO’. Het gratis toegankelijke event van Dutch IT-channel en Executive People werd gehouden in Fort Voordorp in Groenekan bij Utrecht. Witold Kepinski, Founder & Director Content van Dutch IT Channel sprak over de hoogtepunten van dit tech business event met René ter Haar, CIO van KWR.

Na vier succesvolle edities stond het vijfde Future of Business Technology (FOBT) project in het teken van Sustainability en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is een grote rol voor ICT weggelegd in het leveren van duurzame technologie aan bedrijfsleven en overheden. Een belangrijke reden hiervoor is de vraag naar meer transparantie en verantwoordelijkheid op het gebied van bestuur, maatschappij en milieu.

Organisaties vragen om verschillende digitale oplossingen op het gebied van Environmental, Social & Governance (ESG). IT-leveranciers, IT-distributeurs en IT-dienstverleners kunnen hen bij deze uitdaging helpen met innovatieve software, hardware en services. Dat werd uitgebreid op een interactieve manier met 250 bezoekers besproken tijdens het vijfde Future of Business Technology event.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!