Witold Kepinski - 04 november 2022

Cisco bekroond Axians met marketing awards vanuit een nieuw geluid

Cisco bekroond Axians met marketing awards vanuit een nieuw geluid image

Axians ontvangt wederom de Marketing Partner of the Year award dankzij het realiseren van heldere, verassende en inspirerende campagnes rondom haar innovatieve dienstverlening. Dit is een prachtige bekroning bovenop de reeds ontvangen Marketing Partner of the Year award in Nederland voor de succesvolle en langdurige samenwerking.

Cisco heeft tijdens haar jaarlijkse Global Partner Summit in Las Vegas bekend gemaakt dat Axians de EMEA North Marketing award in ontvangst mag nemen. Dit is een prachtige bekroning bovenop de reeds ontvangen Marketing Partner of the Year award in Nederland voor de succesvolle en langdurige samenwerking.

Cisco Nederland reikt jaarlijks een aantal awards uit aan partners die impact maken, groei realiseren of zich weten te onderscheiden. “We bedanken onze partners voor hun geweldige prestaties en de fijne samenwerking met Cisco”, aldus Daan de Groot, Head of Partner Organisation bij Cisco in Nederland.

Axians ontvangt wederom de Marketing Partner of the Year award dankzij het realiseren van heldere, verassende en inspirerende campagnes rondom haar innovatieve dienstverlening. Dit zijn campagnes die impact maken, mooie resultaten leveren voor klanten en volledig zijn afgestemd op de business prioriteiten, de basis voor succes voor Axians en Cisco.

“Deze partner is het schoolvoorbeeld van geïntegreerde marketingcampagnes, gedreven door niet alleen marketing, maar ook sales en technologie. Daarnaast weten ze als geen ander de waarde van technologie om te zetten in een duidelijk verhaal. Axians is in staat om rondom complexe technologie de boodschap eenvoudig en toch inspirerend en innovatief te maken”, zegt Edwin Prinsen, Managing Director van Cisco Netherlands.

EMEA North Marketing Partner of the Year

De Global Partner Summit is het evenement waar Cisco haar partners bedankt voor de samenwerking gedurende het afgelopen jaar en vooruit kijkt naar samenwerkingen, technologie en innovatie voor de komende jaren.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!