Martijn Kregting - 08 november 2022

Copaco voegt e-mail handtekening Exclaimer toe aan cloud-portfolio

Copaco voegt e-mail handtekening Exclaimer toe aan cloud-portfolio image

Copaco breidt zijn cloudportfolio (Copaco Cloud marketplace) uit met oplossingen van Exclaimer, wereldwijd aanbieder van e-mailhandtekeningen. Met de toevoeging kunnen partners van de IT-distributeur hun klanten een mogelijkheid bieden de e-mailhandtekening productiever in te zetten en efficiënter te beheren.

Zo leveren de ontwerpmogelijkheden van de e-mailhandtekening een uniforme en professionele uitstraling van de eindklant. Door de laagdrempelige manier van ontwerpen en bewerken hoeft dit niet door een IT-afdeling gedaan te worden, maar kan per situatie de aangewezen persoon ervoor zorgen dat het maximale uit de e-mailhandtekening gehaald wordt.

Meer opleveren

Behalve beheer en ontwerp van e-mailhandtekeningen biedt Exclaimer tools waarmee de e-mailhandtekening meer kan opleveren voor een organisatie. Bijvoorbeeld afspraken inplannen, feedback geven via een zogenaamde ‘1-klik-enquête’ en analyses van klikgedrag.

Vooralsnog zijn de functionaliteiten beschikbaar voor organisaties die werken met Microsoft 365, Exchange of Google Workspace.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!