LogicMonitor benoemt Matt Tuson tot General Manager EMEA

12-11-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

LogicMonitor benoemt Matt Tuson tot General Manager EMEA

LogicMonitor, leverancier van het toonaangevende op SaaS gebaseerde uniforme observatieplatform voor ondernemingen en managed service providers (MSP's), heeft de benoeming aangekondigd van Matt Tuson als General Manager EMEA.

Bij LogicMonitor zal Tuson toezicht houden op de strategie voor de EMEA-markt met een focus op het versnellen van de sterke groei en het momentum dat het bedrijf tot nu toe heeft opgebouwd in zijn reis om een multiproductorganisatie te worden. Tuson wil graag het bestaande EMEA-team van LogicMonitor opbouwen om het succes van klanten in een aantal branches te blijven leveren en stimuleren.

"De EMEA-regio is ongelooflijk belangrijk voor LogicMonitor en de afgelopen twee jaar hebben we daar een aanzienlijke uitbreiding gezien, zowel in onze fysieke aanwezigheid als in onze mogelijkheden", zegt Will Corkery, Chief Revenue Officer, LogicMonitor. “Wij geloven dat er een geweldige kans – en noodzaak – is om meer organisaties in EMEA waarneembaarheid te bieden en Matt is de persoon om het voortouw te nemen. Hij brengt het zakelijk inzicht en de regionale expertise met zich mee die ons in staat zullen stellen om onze EMEA-activiteiten naar een hoger niveau te tillen en buitengewone waarde te leveren aan onze klanten en partners.”

Tuson brengt bewezen executive leiderschap, verkoop en bedrijfsuitbreidingservaring naar LogicMonitor met een trackrecord van meer dan 25 jaar in het stimuleren van grote omzetgroei voor cloudorganisaties bij meerdere leveranciers. Hij treedt in dienst bij LogicMonitor vanuit Sabio, waar hij Chief Commercial Officer was, waar hij toezicht hield op alle aspecten van de commerciële operaties, materiële veranderingen doorvoerde en toezicht hield op de integratie van acquisities in de groep. Dit volgde op leidinggevende functies bij Conga en IRIS Software. Tijdens zijn ambtstermijn als Senior Vice President en EMEA Managing Director bij Conga, leidde Tuson het team om het aantal boekingen te verviervoudigen. Tuson maakte deel uit van het senior managementteam dat een verkoop van $600 miljoen realiseerde en was ook betrokken bij andere spraakmakende deals, zoals de verkoop van IRIS Software ter waarde van $1,7 miljard aan HG Capital.

Tuson heeft gewerkt met teams in heel EMEA, met name in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Spanje, Scandinavië en België, evenals in het Midden-Oosten. Hij heeft veel ervaring met het stimuleren van expansie buiten EMEA, waarbij hij verbindingen legt met andere regio's zoals APAC en de VS.

Matt Tuson, General Manager, EMEA, LogicMonitor voegt toe: “De EMEA-regio blijft een golf van digitale transformatie zien, aangezien bedrijven zowel hun bestaande tech-stacks willen opschalen als legacy-technologie willen vervangen. Dit is om ervoor te zorgen dat ze toonaangevend blijven en volledig voldoen aan de behoeften van hun klanten. Uniforme waarneembaarheid is de sleutel om ervoor te zorgen dat, terwijl bedrijven zich ontwikkelen en groeien, ze toezicht houden op hun technologie. Ik ben erg enthousiast om me aan te sluiten bij LogicMonitor en een belangrijke rol te kunnen spelen bij het helpen van bedrijven om tijd en geld te besparen door verhoogde efficiëntie en operationeel vertrouwen.”

In het afgelopen jaar heeft LogicMonitor een grote groei doorgemaakt in EMEA en de omliggende regio's, het personeelsbestand in EMEA met 35% gegroeid, een nieuw onderzoeks- en ontwikkelingscentrum geopend in Pune, India en aanzienlijke klantenwerving geregistreerd, waaronder Proximus SpearIT, Node4 en Avit Group . Wereldwijd heeft het bedrijf zijn uitvoerend leiderschapsteam versterkt met verschillende nieuwe medewerkers en zijn nieuwe op LM Envision SaaS gebaseerde uniforme observatieplatform gelanceerd. In augustus beklom het bedrijf de ranglijst in de Inc. 5000 Index en ontving het talloze onderscheidingen, vooral vanwege zijn geweldige werkcultuur.

Terug naar nieuws overzicht
Security