Witold Kepinski - 17 november 2022

Menno Langedijk wordt Sales Manager D-Link Benelux

Menno Langedijk wordt Sales Manager D-Link Benelux image

D-Link, fabrikant van netwerkapparatuur, heeft Menno Langedijk per november aangesteld als Sales Manager Benelux. Langedijk gaat zich richten op de zakelijke (channel) verkoop, waaronder de distributie en samenwerking met resellers en service providers. Ook is Langedijk door D-Link aangesteld om de industriële markt beter te kunnen ondersteunen.

Langedijk heeft ruime ervaring als sales, product en partner manager. Eerder werkte hij voor Compudata, Stebis en Fujitsu. Voor zijn aanstelling bij D-Link maakte hij als accountmanager een uitstap naar Provide Group en Arcobel, waar hij respectievelijk managed service accounts en de integratie van IoT-oplossingen in de industriële sector beheerde.

Langedijk over zijn aanstelling: “D-Link is een gevestigde naam op het gebied van schaalbare netwerkoplossingen. Het merk biedt uitstekende producten voor B2B, B2C, telecom en ISP's en blijft haar aanbod van Wi-Fi 6-, Mesh- en 5G-oplossingen constant innoveren, mede dankzij samenwerkingen met partners zoals Google, Amazon, Apple en Qivicom. Ik kijk uit naar het versterken van het D-Link Benelux team en het verstevigen van de positie van D-Link in de zakelijke markt. Mijn doel is om met strategische samenwerkingen het succes – niet alleen voor D-Link, maar ook voor haar partners – te vergroten.”

Twan Huisman, Country Sales Manager Benelux bij D-Link, over de aanstelling van Langedijk: “Met Menno halen we niet alleen een leuke, proactieve collega aan boord, maar ook een ervaren sales manager. Dankzij zijn ervaring in de industriële sector zijn we in staat om de industriële netwerkoplossingen van D-Link beter te positioneren in deze veeleisende markt.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!