Wouter Hoeffnagel - 20 november 2022

Ludo Hertroijs volgt Willem van der Jagt op als CEO van Assai

Ludo Hertroijs volgt Willem van der Jagt op als CEO van Assai image

Ludo Hertroijs (foto) is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van Assai. Hertroijs treedt per 1 december 2022 in dienst. Hij brengt tien jaar managementervaring met zich mee en was eerder actief voor IBS, Unit4 en Cloudwise.

Hertroijs volgt Willem van der Jagt op, die vertrekt als CEO van Assai. Van der Jagt is medeoprichter van Assai, dat in 1990 is ontstaan. Het bedrijf is gespecialiseerd in documentcontrole en -beheer en ondersteunt technische projecten en bedrijfsmiddelen wereldwijd. In 2019 deed Vortex Capital Partners een meerderheidsinvestering in Assai. Nu gaat Assai een nieuwe groeifase in.

"In Ludo hebben we de juiste persoon gevonden om het bedrijf naar de volgende groeifase te leiden. Ludo brengt de nodige kennis en ervaring met zich mee, aangezien hij een bewezen staat van dienst heeft in het leiden en managen van verschillende IT-bedrijven. Zijn stijl van leidinggeven stelt succes zeer op prijs wordt gebouwd door het team en de klanten, wat een kernwaarde is van Assai", zegt Willem van der Jagt. Van der Jagt blijft na de transitie als investeerder betrokken bij Assai.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!