Erik Peeters versterkt Orange Cyberdefense als Sales Director

22-11-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Erik Peeters versterkt Orange Cyberdefense als Sales Director

Erik Peeters is sinds 1 oktober 2022 actief als Sales Director voor Orange Cyberdefense. De cybersecurity-businessunit van de Orange Group wil met de komst van Peeters beter kunnen voldoen aan de toenemende vragen vanuit de markt en tegelijkertijd het team verder ontwikkelen.

Peeters was de afgelopen 5 jaar actief als Global Accounts Director bij Salesforce, een cloudgebaseerd platform voor customer relationship management (CRM). Daar was hij als Global Accounts Director wereldwijd verantwoordelijk om zijn team te ondersteunen en te begeleiden bij het bereiken van de commerciële doelen. Hierin heeft hij klanten begeleid in hun digitale transformatie reis.

Naar het volgende niveau brengen

Peeters wil graag Orange Cyberdefense naar het volgende niveau brengen van een volledige Managed Security Services Partner (MSSP). Peeters heeft uitgebreide ervaring in dit services model en kan niet wachten om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Peeters: “Orange Cyberdefense beschikt over een grote mate van kennis en kunde en daarom kijk ik uit naar deze samenwerking. Vanuit hier willen we een nog grotere impact maken voor onze klanten en ze ondersteunen in een digitale wereld die continu in verandering is. Dit hoop ik te doen door direct betrokken te zijn bij het uitbrengen van ons strategisch advies.”

De cybersecurityexpert heeft als missie om Europa iedere dag een stukje veiliger maken. Dit is niet enkel een commercieel doel, maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Terug naar nieuws overzicht
Security