HSO lijft Motion10 in

22-11-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

HSO lijft Motion10 in

HSO, partner op het gebied van digitale transformaties, neemt de specialist op het gebied van Managed Cloud en digitale innovatie met het Microsoft platform Motion10 over.

Met de overname breidt HSO haar portfolio met Microsoft Cloud-diensten uit en vergroot haar capaciteit om digitale en applicatie-innovatie, data en AI, cloud-infrastructuur en beveiligingsdiensten te leveren met behulp van Microsoft Cloud-technologie. Het in Rotterdam gevestigde Motion10 is een Microsoft Solutions Partner die meer dan 140 verschillende klanten bedient, waaronder een aantal bekende internationale merken in onder meer de financiële en publieke sector, retail en de zakelijke dienstverlening.  

Cloud-strategie versnellen

Motion10 is een speler op het gebied van digitale innovatie op Microsoft Cloud. Met een Managed Cloud-methode helpt het bedrijf klanten bij het versnellen van hun cloud-strategie. Motion10 combineert uitgebreide diensten op het gebied van data, AI en IT-beveiliging met applicatie-innovatiediensten door het gebruik van low code-platforms van Microsoft (Power Platform) en OutSystems.   
 
Met deze overname wordt het bestaande cloud-portfolio van HSO versterkt. In combinatie met de expertise van HSO op het gebied van Dynamics 365-bedrijfsapplicaties kan het bedrijf klanten nu een geïntegreerde aanpak bieden van projectimplementatie tot volledig beheerde clouddiensten. Dankzij deze overname wordt HSO ook relevant als Microsoft cloud platform partner voor klanten die gebruik maken van andere bekende bedrijfsapplicaties, zoals: SAP, Oracle, Infor, Salesforce en ServiceNow.

Bouwen aan de toekomst

Bob de Jong, Operationeel Directeur Motion10: “Net als HSO zijn wij een toonaangevende en invloedrijke Microsoft Solutions Partner. Onze klanten en medewerkers staan centraal bij alles wat we doen. Samen met HSO kunnen we nu alle Microsoft-diensten aan onze klanten aanbieden. We bouwen aan een toekomst waarin we blijven doen waar we goed in zijn: de digitale innovatie van onze klanten tot een succes maken met onze Managed Cloud-aanpak. We kijken ernaar uit om ons bij HSO aan te sluiten en onze groeistrategie verder uit te bouwen.”   
 
Peter J. ter Maaten, oprichter en CEO van HSO: “Wij zijn erg verheugd om Motion10 te mogen verwelkomen binnen onze HSO-familie. Met de overname van Motion10, en daarmee de unieke methode voor het versnellen van het effect van cloud-technologie en digitale technologie, versterken we onze positie als een van de toonaangevende Microsoft Cloud-partners. Onze visie is helder: wij willen dé wereldwijde aanbieder van diensten op het gebied van zakelijke en digitale transformaties zijn en blijven. Hierdoor kunnen wij continue invulling geven aan onze ambitie om de bedrijfsprestaties en resultaten van onze klanten te blijven verbeteren.”

Vijfde overname sinds 2019

De overname van Motion10 is de vijfde overname sinds HSO in 2019 een groei-injectie kreeg van de wereldwijde investeringsmaatschappij Carlyle. Deze transactie intensiveert HSO's strategie om het bedrijf te positioneren als de toonaangevende wereldwijde Microsoft-partner voor digitale- en bedrijfstransformatiediensten, waarbij het gebruikmaakt van het Microsoft Cloud-platform.   

Terug naar nieuws overzicht
Cloud