Raymond van Kasteel wordt algemeen directeur Infinigate Nederland

Raymond van Kasteel

23-11-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Raymond van Kasteel wordt algemeen directeur Infinigate Nederland

Na een periode van snelle groei en expansie is Infinigate Group, de pan-EMEA value-added distributeur (VAD) van cybersecurity, verheugd aan te kondigen dat Raymond van Kasteel nu is aangesteld als algemeen directeur van het uitgebreide Infinigate-team in Nederland. Vanaf 15 november maakt het overgenomen Nuvias officieel deel uit van de Infinigate Group.

Raymond zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van het Nederlandse kantoor en ervoor zorgen dat de groeidoelstellingen van Infinigate worden behaald.

De uitbreiding van Infinigate betekent dat het nu een leider is op de VAD-markt in EMEA op het gebied van cyberbeveiliging, veilige netwerken en beveiligde cloud, en bedient de marktsegmenten van het MKB tot Enterprise en Service Provider.

Nu Vuzion, Starlink en Nuvias deel uitmaken van de Infinigate Group, heeft het een bredere geografische voetafdruk en een grotere relevantie voor leveranciers en voor bestaande en toekomstige klanten en is het relevanter geworden voor leveranciers in de cloud en de Microsoft-wereld.

Raymond van Kasteel, algemeen directeur van Infinigate NL, zei: "De overname van Nuvias heeft ons leveranciersportfolio uitgebreid en zal ons helpen verder te schalen in Europa. Voor Nederland maakt dit Infinigate relevanter voor onze wederverkopers dankzij een breder portfolio en een groter, hooggekwalificeerd team, met uitstekende serviceniveaus. De mogelijkheden zijn enorm en we kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk met spanning."

Klaus Schlichtherle, CEO Infinigate, merkt op: "We zijn nu een aanzienlijk uitgebreid team van ongeveer 1.200 collega's, in 45 regionale kantoren in meer dan 30 landen, die zich uitstrekken van Ierland tot Pakistan - en ondersteunen partners en klanten in meer dan 50 landen. "De focus van Infinigate blijft zijn technische expertise in het leveren van de beste oplossingen voor cyberbeveiliging, veilige netwerken en veilige cloud in de SMB- en Enterprise-marktsegmenten - en we kijken uit naar dit volgende spannende hoofdstuk."

Terug naar nieuws overzicht