Prijswijzigingen IBM voor gedistribueerde software

29-11-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Prijswijzigingen IBM voor gedistribueerde software

IBM zal vanaf januari 2023 de prijzen in bepaalde valuta's aanpassen. Deze wijziging is het gevolg van de unieke lokale marktdynamiek in geselecteerde landen. Het gaat om stijgingen tot wel 24 procent.

De volgende productcategorieën maken deel uit van deze aankondiging:

Alle in aanmerking komende Perpetual Passport Advantage-producten, abonnementslicenties, maandelijkse licenties, licenties voor een vaste termijn, apparaten en SaaS-producten.

Betreffende valuta

19% stijging bij transacties van IBM in Canadese dollar

24% verhogen waar IBM transacties uitvoert in de volgende valuta: Britse pond, euro, Deense kroon, Japanse yen, Noorse kroon, Zuid-Afrikaanse rand, Zweedse kroon

Voor een klein aantal producten zullen prijsharmonisatieaanpassingen enigszins afwijken van bovenstaande aannames. In sommige gevallen zal er sprake zijn van een hogere prijsverhoging of een prijsverlaging, maar over het algemeen zullen de meeste prijswijzigingen niet meer dan plus of min 5% bedragen.

Voor de valuta's en landen die in deze aankondiging zijn opgenomen, vervangen deze prijsverhogingen de prijswijzigingen die eerder in september 2022 zijn aangekondigd.

Informatie over business partners

Als u een IBM Business Partner bent en producten van IBM aanschaft, kunt u een koppeling maken naar Passport Advantage Online voor wederverkopers waar u prijsinformatie voor Business Partners kunt verkrijgen. Een IBMid en wachtwoord zijn vereist om toegang te krijgen tot de IBM Passport Advantage- of IBM PartnerWorld-website .

Passport Advantage
Voor informatie over Passport Advantage en kosten kunt u contact opnemen met uw IBM-vertegenwoordiger of IBM Business Partner. Aanvullende informatie is ook beschikbaar op de Passport Advantage en Passport Advantage Express website .

Terug naar nieuws overzicht
Software